Povezane vesti
Sakloni me bože, je l' ste normalne?! Nada Obrić izvređala mlađe koleginice zbog izgleda - šok u emisiji!
Mondo 24.06.2022
Nada Obrić iskreno komentarisala izgled pevačica sa kojima je gostovala u emisiji. Nada Obrić iskreno komentarisala izgled pevačica sa kojima je gostovala u emisiji. Nada Obrić gost je u novoj epizodi emisije "Magazin in" u kojoj je iznela iskreno… »
Šok u emisiji! Nada Obrić izvređala gošće: Udarila na Ženu od sultana, a onda je Sindi otkrila šta je tek njoj rekla!
Kurir 24.06.2022
Nada Obrić je iskritikovala mlađe koleginice zbog izgleda, a Sanja Marinković ju je pitala da li je u lošim odnosima sa Tinom Ivanović. - Naprotiv, ja nikad nisam u lošim odnosima sa nekim za koga kažem da mi se ne dopada. Kao recimo ove Tijanine štule… »
Vesti dana »
Kalas o sporazumu o Zakonu o strancima na Kosovu: Novi zamah za dijalog Beograd-Priština
Beta pre 32 minutajoš 27 povezanih
Uživo - Poleću američki bombarderi puni oružja! Tramp traži ratne brodove od Evrope, raste misterija oko novog vođe
Mondo pre 11 minutajoš 31 povezana
Da li je prepoznajete? Bila je najbolja na svetu, ona i Novak su se družili, a sad je gledala Jokića i Dončića
Telegraf pre 26 minutajoš 43 povezane