Povezane vesti

Koleginice je urnisale, ona im uzrvatila! Milica Pavlović u 6 stavki odgovorila - "Nikada nisam uperila prst, to znate!"

Koleginice je urnisale, ona im uzrvatila! Milica Pavlović u 6 stavki odgovorila - "Nikada nisam uperila prst, to znate!"

Mondo 24.06.2022
Milica Pavlović odgovorila na prozivke pojedinih koelginica koje joj nisu pružile podršku u borbi za pesmu "Provereno". Milica Pavlović odgovorila na prozivke pojedinih koelginica koje joj nisu pružile podršku u borbi za pesmu "Provereno". Posle… »
Milica Pavlović ponovo o sukobu sa Anom: Priznajem, impulsivno sam odreagovala

Milica Pavlović ponovo o sukobu sa Anom: Priznajem, impulsivno sam odreagovala

Nova 24.06.2022
Pevačica se još jednim saopštenjem obratila javnosti. Sukob Ane Nikolić i Milice Pavlović oko pesme „Provereno“ već danima je aktuelna tema u domaćim medijima. Sve je počelo nakon što je Ana objavila demo snimak ove, inače Miličine pesme, i… »
Drage kolege, svi vi to odlično znate! Milica se obratila estradi, u 6 stavki opisala zbog čega je trebalo da joj stanu na…

Drage kolege, svi vi to odlično znate! Milica se obratila estradi, u 6 stavki opisala zbog čega je trebalo da joj stanu na…

Kurir 24.06.2022
Pevačica Milica Pavlović prozvala kolege koje nisu javno stale u njenu odbranu povodom sukoba sa Anom Nikolić oko pesme. Neki su joj pružili podršku naknadno, dok su je drugi surovo isprozivali, na šta im je ona sada odgovorila putem Instagrama… »
"Priznajem, impulsivno sam odreagovala": Milica Pavlović o ratu sa Anom Nikolić, a nije štedela ni ostale kolege

"Priznajem, impulsivno sam odreagovala": Milica Pavlović o ratu sa Anom Nikolić, a nije štedela ni ostale kolege

Blic 24.06.2022
Milica Pavlović je još jednom pričala o aferi "Provereno", kada je htela da razjasni neke stvari za ko je smatra da "javnost nije baš najbolje ukapirala" Milica je sada na Instagramu napisala šta se tačno dešava i kako reaguje na demo verziju Ane… »

Vesti dana »