Povezane vesti
Nebojša Čović: ‘Umoran sam od svega! Desio se priliv ološa u košarci!’ (video)
Hot sport 24.06.2022
Prvi čovek Crvene zvezde zabrinuo navijače kluba sa Malog Kalemegdana! Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, gostovao je na TV K1. Crveno-beli iza sebe imaju izuzetno uspešnu sezonu i osvojenu tripl-krunu, ali Čović ističe da je umoran od svega… »
Čović o Radonjiću, pojačanjima, budžetu... pa iznenadio: ''Da li mi sve ovo treba?''
Sportske.net 24.06.2022
Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović jutros je bio gost '' Uranka'' na K1 televiziji, gde je, između ostalog, govorio i o košarkaškim aktuelnostima po završetku sezone u kojoj su crveno-beli osvojili tri trofeja. ''Za nas vrlo uspešna sezona, sva tri… »
Vesti dana »
Zapadna Srbija ostaje bez vode: Proglašena vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Nova pre 2 satajoš 37 povezanih
(Video) Prvo pojavljivanje u javnosti Tamare Milutinović nakon što je tramvaj udario u njenu zgradu: Pevačica otkrila detalje jezive saobraćajke: "Znam ljude, zabrinula sam se"
Blic pre 48 minutajoš 122 povezane
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 5 satijoš 33 povezane
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 3 satajoš 10 povezanih