Повезане вести
Марјановић за СК: Жељан сам кошарке, мечева, репрезентације
Спорт клуб 24.06.2022
Отворени тренинг сениорске кошаркашке репрезентације, у склопу припрема за мечеве последњег ФИБА „прозора“ првог круга квалификација за Светско првенство 2023. године, обележила је појава Бобана Марјановића, од скора новог… »
Петрушев: Једва чекам, ужелео сам се кошарке
Дневник 24.06.2022
БЕОГРАД: „Једва чекам утакмице против Летоније и Белгије. Ужелео сам се кошарке, други део сезоне у Ефесу уопште нисам играо и значиће ми да се вратим у такмичарски ритам”, изјавио је српски кошаркашки репрезентативац Филип… »
Петрушев се у дресу Србије „загрева“ за Филаделфију, иде у Америку
Нова 24.06.2022
Српски кошаркаш Филип Петрушев верује у национални тим и сматра да он може много и у квалификацијама за Мундобаскет, али и на Евробаскету. Србији предстоје мечеви са Летонијом и Белгијом (30. јун и 3. јул), а екипа Светислава… »
Трејд ми никад теже није пао, Далас је као мој бољевац: Бобан стигао да помогне Србији - "Коначно ћу играти 5 на 5!"
Мондо 24.06.2022
Бобан Марјановић се прикључио репрезентацији Србије по доласку из САД. Бобан Марјановић се прикључио репрезентацији Србије по доласку из САД. Кошаркашка репрезентација Србије окупила се пред последња два меча прве групне фазе… »
Да ли остајем у звезди? Видећемо... Дејан Давидовац је први пут слободан играч - ево шта за МОНДО каже о преговорима!
Мондо 24.06.2022
"Видећемо како ће све да се изведе", рекао је Давидовац. "Видећемо како ће све да се изведе", рекао је Давидовац. Дугогодишњи крилни кошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац (27) прикључио се репрезентацији Србије за… »
Вести дана »
Лавров: У току су преговори о НИС-у, национализација могућа - уз сагласност Русије
Н1 Инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
Несрећа у Хрватској: Двојица миграната настрадала у Сави, више од десет спашено
Данас пре 47 минутајош 29 повезаних
Отворена фабрика "Аристон" у Нишу, серијска производња на пролеће. Вучић: Милиони евра у цилиндре и пумпе, посао за 300 радника (фото/видео)
Блиц пре 27 минутајош 25 повезаних