Повезане вести

Станковић: Ако је ово Жиле, добро је за нас

Станковић: Ако је ово Жиле, добро је за нас

Н1 Инфо 24.06.2022
Црвена звезда је стартовала победом против Брава 2:1 на припремама у Словенији, а тренер Дејан Станковић задовољан је оним што је видео у Љубљани. – Добар интензитет, имали смо мало проблема што се тиче дефанзивне линије, па… »
Станковић: Драго ми је због играча који су се вратили

Станковић: Драго ми је због играча који су се вратили

Спорт клуб 24.06.2022
Црвена звезда је стартовала победом против Брава 2:1 на припремама у Словенији, а тренер Дејан Станковић задовољан је оним што је видео у Љубљани. – Добар интензитет, имали смо мало проблема што се тиче дефанзивне линије, па… »
Звезда добро изабрала - Станковић: ''Право појачање!''

Звезда добро изабрала - Станковић: ''Право појачање!''

Спортске.нет 24.06.2022
Несвакидашња припремна утакмица из угла тренера Црвене звезде Дејана Станковића који је искључен пред почетак другог полувремена, али је на крају његов тим успео да направи преокрет и у ''Стожицама'' савлада екипу Брава… »
Он је право појачање за звезду! Станковић одушевљен дебитантом, али и тимом - "Много лепих ствари, презадовољан сам!"

Он је право појачање за звезду! Станковић одушевљен дебитантом, али и тимом - "Много лепих ствари, презадовољан сам!"

Мондо 24.06.2022
Дејан Станковић је био пун позитивних утисака после победе Црвене звезде над Бравом. Дејан Станковић је био пун позитивних утисака после победе Црвене звезде над Бравом. Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Брава 2:1 у… »
Два гола Живковића за прву победу Звезде на припремама

Два гола Живковића за прву победу Звезде на припремама

Дневник 24.06.2022
ЉУБЉАНА: Фудбалери Црвене звезде савладали су вечерас екипу Браво 2:1 (0:1) у првој припремној утакмици у Словенији. Словеначки тим повео је голом Мартина Крамарића из пенала у 14. минуту, а преокрет је у наставку донео… »
Станковић презадовољан након тријумфа: Утисци су феноменални – судија је уносио нервозу, зато сам реаговао! (фото) (видео)

Станковић презадовољан након тријумфа: Утисци су феноменални – судија је уносио нервозу, зато сам реаговао! (фото) (видео)

Хот спорт 24.06.2022
„Види се да момци раде.“ Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Брава резултатом 2:1 на првом контролном мечу у Словенији, а много разлога за осмех и задовољство после утакмице имао је шеф стручног штаба црвено-белих Дејан… »
Станковић о мечу са Бравом, Кангвином дебију, Николићу, Живковићу...

Станковић о мечу са Бравом, Кангвином дебију, Николићу, Живковићу...

Спортски журнал 24.06.2022
„Презадовољан сам, много лепих ствари“. Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Брава резултатом 2:1 на првом контролном мечу у Словенији, а много разлога за осмех и задовољство после утакмице имао је шеф стручног штаба… »
САСТАВ Звезде - Мустафа има све значајнију улогу, нови штоперски тандем!

САСТАВ Звезде - Мустафа има све значајнију улогу, нови штоперски тандем!

Спортске.нет 24.06.2022
Фудбалери Црвене звезде вечерас ће одиграти прву утакмицу од доласка у словенију, а другу од почетка припрема, с обзиром да су пре неколико дана савладали Јединство Путеве на Златибору са 2:1. У том мечу се истакао Ибрахим… »

Вести дана »