Повезане вести

Хулигани који су моткама претукли младића у Сремској Митровици блиски беливуку?! Откривено ко је међу ухапшеним батинашима

Хулигани који су моткама претукли младића у Сремској Митровици блиски беливуку?! Откривено ко је међу ухапшеним батинашима

Курир 25.06.2022
Снимци стравичног пребијања Дејана Т.(27) које се догодило у Сремској Митровици узнемирили су Србију, а Курир сазнаје да је један од ухапшених хулигана Милош Хркман (29) из Руме, који је наводно био близак навијачима Вељка… »
Навијачи јурили Дејана 20 километара? Откривена позадина бруталног пребијања младића шипкама насред улице у Сремској Митровици…

Навијачи јурили Дејана 20 километара? Откривена позадина бруталног пребијања младића шипкама насред улице у Сремској Митровици…

Курир 25.06.2022
Дејан Т. (27) из Сремске Митровице, који је у четвртак по подне повређен кад га је група мушкараца извукла из аутомобила испред зграде суда у том граду и претукла песницама и моткама, после прегледа у Општој болници пуштен је… »
Ухапшени младићи из Борче: Осумњичени да су претукли двојицу вршњака, једном нанели тешке повреде

Ухапшени младићи из Борче: Осумњичени да су претукли двојицу вршњака, једном нанели тешке повреде

Телеграф 25.06.2022
Један од двојице претучених задобио тешке телесне повреде. Припадници МУП у Београду ефикасним радом ухапсили су Н. С. (22) и С. М. (25) због постојања основа сумње да су извршили кривична дела насилничко понашање и тешка… »
"Ја ћу те: Убити!" Младић насред улице претучен палицама, док су га млатили он викао: "Нисам ја!" Сви учесници бруталне туче…

"Ја ћу те: Убити!" Младић насред улице претучен палицама, док су га млатили он викао: "Нисам ја!" Сви учесници бруталне туче…

Блиц 24.06.2022
Двадесеетседмогодишњи Д. Т. који је јуче усред дана и наочиглед бројних пролазника, брутално претучен у Сремској Митровици, пуштен је на кућно лечење, сазнаје "Блиц". Он је након што га је колима пресрела неколицина момака и… »

Вести дана »