Povezane vesti

Huligani koji su motkama pretukli mladića u Sremskoj Mitrovici bliski belivuku?! Otkriveno ko je među uhapšenim batinašima

Huligani koji su motkama pretukli mladića u Sremskoj Mitrovici bliski belivuku?! Otkriveno ko je među uhapšenim batinašima

Kurir 25.06.2022
Snimci stravičnog prebijanja Dejana T.(27) koje se dogodilo u Sremskoj Mitrovici uznemirili su Srbiju, a Kurir saznaje da je jedan od uhapšenih huligana Miloš Hrkman (29) iz Rume, koji je navodno bio blizak navijačima Veljka Belivuka. Naime, na snimku… »
Navijači jurili Dejana 20 kilometara? Otkrivena pozadina brutalnog prebijanja mladića šipkama nasred ulice u Sremskoj…

Navijači jurili Dejana 20 kilometara? Otkrivena pozadina brutalnog prebijanja mladića šipkama nasred ulice u Sremskoj…

Kurir 25.06.2022
Dejan T. (27) iz Sremske Mitrovice, koji je u četvrtak po podne povređen kad ga je grupa muškaraca izvukla iz automobila ispred zgrade suda u tom gradu i pretukla pesnicama i motkama, posle pregleda u Opštoj bolnici pušten je kući. Aktere tuče… »
Uhapšeni mladići iz Borče: Osumnjičeni da su pretukli dvojicu vršnjaka, jednom naneli teške povrede

Uhapšeni mladići iz Borče: Osumnjičeni da su pretukli dvojicu vršnjaka, jednom naneli teške povrede

Telegraf 25.06.2022
Jedan od dvojice pretučenih zadobio teške telesne povrede. Pripadnici MUP u Beogradu efikasnim radom uhapsili su N. S. (22) i S. M. (25) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. Sumnja… »
"Ja ću te: Ubiti!" Mladić nasred ulice pretučen palicama, dok su ga mlatili on vikao: "Nisam ja!" Svi učesnici brutalne…

"Ja ću te: Ubiti!" Mladić nasred ulice pretučen palicama, dok su ga mlatili on vikao: "Nisam ja!" Svi učesnici brutalne…

Blic 24.06.2022
Dvadeseetsedmogodišnji D. T. koji je juče usred dana i naočigled brojnih prolaznika, brutalno pretučen u Sremskoj Mitrovici, pušten je na kućno lečenje, saznaje "Blic". On je nakon što ga je kolima presrela nekolicina momaka i istovremeno tukla… »

Vesti dana »