Povezane vesti
Ne treba mi pozivnica, ne bih došla! Kija Kockar nije bila pozvana na svadbu Đanijevog sina - sada mu je odgovorila!
Mondo 25.06.2022
Kija Kockar odgovorila Đaniju nakon što je otkrila da nije pozvana na svadbu njegovog sina Miloša. Kija Kockar odgovorila Đaniju nakon što je otkrila da nije pozvana na svadbu njegovog sina Miloša. Kija Kockar nedavno je otkrila da nije bila pozvana na… »
Kiselo grožđe? Kija pričala kako Đani jedino nju nije zvao na sinovljevu svadbu, a sad kaže: "Ne bih ni došla, ništa lično"…
Blic 24.06.2022
Pevačica Kristina Kockar podelila je na svom Instagramu pitanje koje je dobila u jednom intervjuu, a koje se tiče Đanija i veselja povodom svadbe njegovog sina na koje Kija nije bila pozvana. Kako je upitana da li je pozvana na svadbu i da li se druže… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 20 minutajoš 29 povezanih

Srbiji se (još) nije razdanilo u „zemlji izlazećeg sunca“ – dame na potezu
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali kod istočne obale Kamčatke
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih

Sunčana subota pred nama: Do 31 stepen, ali u nedelju nagli obrt vremena
Alo pre 3 satajoš 9 povezanih