Povezane vesti
Abazović uoči posete Beogradu poručuje da dolazi 'sa najboljim namerama'
Slobodna Evropa 25.06.2022
Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da u Beograd dolazi sa najboljim namerama i da želi da odnosi Crne Gore i Srbije budu podignuti na viši nivo. "Mi ćemo sa dobrim vestima poći u vezi razmene ambasadora Crne Gore i Srbije. Mislim da… »
Abazović: Doneli smo dve odluke za uređenje odnosa sa verskim zajednicama, imaće potpuno identičan tretman kao i druge
Danas 25.06.2022
Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da u Beograd dolazi sa najboljim namerama i da želi da odnosi Crne Gore i Srbije budu podignuti na viši nivo. „Mi želimo da regionalnu saradnju, a posebno saradnju između Crne Gore i Srbije… »
Abazović: U Beograd idem s najboljim namerama
RTV 25.06.2022
PODGORICA - Crnogorski premijer Dritan Abazović, koji će 29. juna doputovati u zvaničnu posetu Beogradu, rekao je da je Crna Gora u situaciji da sa svim zemljama u regionu ima izuzetno dobre odnose i odličnu komunikaciju i da u Beograd ide s najboljim… »
Vesti dana »

Uživo Počinje okupacija; Stižu reakcije iz celog sveta: Hitno se zaustavite; Vojska ušla na teritoriju FOTO/VIDEO
B92 pre 31 minutajoš 39 povezanih

Orbanova poruka liderima EU: Odrastite i prestanite da se durite na Putina
Pravda pre 25 minutajoš 32 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Kosovska tužiteljka za Igora Popovića predlaže proterivanje s Kosova i zabranu ulaska na dve godine
N1 Info pre 0 minutajoš 13 povezanih

Zadržavanja vozila na graničnim prelazima Srbije tokom avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 14 povezanih