Повезане вести
Видоје пре смрти дигао два кредита по 400.000 евра! Николина у финансијским проблемима - "Мораће да издаје вилу"
Мондо 25.06.2022
Домаћи медији преносе да је Николини остао дуг од 800.000 евра за изградњу породичне куће у Хрватској. Домаћи медији преносе да је Николини остао дуг од 800.000 евра за изградњу породичне куће у Хрватској Након изненадне смрти… »
Николина у проблему након Видојеве смрти: Нема како да отплати кредит за кућу
Нова 25.06.2022
Близак пријатељ Пишекове изнео нове детаље. Николина Пишек на великим је мукама, и то финансијским, након смрти супруга Видоја Ристовића који је изненада преминуо у 44. години услед попуштања рада срчаног мишића. Супружници… »
Усред препуцавања са свекром, Николина све растужила! Поделила емотивну слику - "Питала је како да зна да нећу отићи?"
Мондо 25.06.2022
Хрватска водитељка Николина Пишек емотивном поруком на друштвеним мрежама све је разнежила. Хрватска водитељка Николина Пишек емотивном поруком на друштвеним мрежама све је разнежила. Николина Пишек нашла се у центру скандала… »
"Питала ме је - како да зна да ја нећу отићи?" Емотивна објава Николине Пишек са ћерком усред рата са Мишом Грофом око поделе…
Блиц 25.06.2022
Николина Пишек која се нашла у центру скандала након смрти супруга Видоја Ристовића због свађе са свекром Мишом Грофом око наследства, објавила је емотивну фотографију са ћерком Уном Софијом и поруком разнежила. - Рекли су нам -… »
Николина Пишек открила: „Ћерка ме је питала како да зна да и ја нећу отићи“
Нова 25.06.2022
Водитељки је у тешким тренуцима након смрти супруга Видоја Ристовића највећа подршка управо ћерка. Николина Пишек сада је објавила неколико фотографија и један видео снимак са ћерком, а испод је поставила и дирљив опис. „Рекли… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 3 сатајош 42 повезане
Велико интересовање за легализацију огласила се министарка Софронијевић: Већ стигло више од 7.000 пријава (фото)
Ало пре 1 сатјош 120 повезаних
НБС: Због појачане тражње грађана за девизама троше се резерве да би се смирио курс
Нова економија пре 1 сатјош 22 повезане
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 4 сатијош 43 повезане