Повезане вести

Навикао је на увреде: Филип Стојковић о навијачима Рапида – ‘Немам проблем са таквим стварима, у Београду су ме вређали…

Навикао је на увреде: Филип Стојковић о навијачима Рапида – ‘Немам проблем са таквим стварима, у Београду су ме вређали…

Хот спорт 25.06.2022
Не дотичу га такве ствари. Очекује Филип Стојковић да ће га навијачи Рапида вређати, али како каже, на то је већ навикао у Београду. Сјајни дефанзивац се на неславан начин растао са екипом из Беча, и прешао у ЛАСК из Линца… »
Стојковић не брине због увреда из Беча: "Био сам капитен Звезде, то је нормално"

Стојковић не брине због увреда из Беча: "Био сам капитен Звезде, то је нормално"

Спортске.нет 25.06.2022
Некадашњи фудбалер Црвене звезде Филип Стојковић недавно је раскинуо уговор са Рапидом из Беча и то због чињенице да је уживо гледао Вечити дерби против Партизана током боравка у Београду због опоравка од повреде. Управа Рапида… »
Стојковић: Навикао сам на вређање навијача, то је у Београду нормално

Стојковић: Навикао сам на вређање навијача, то је у Београду нормално

Нова 25.06.2022
Бивши капитен Црвене звезде се неће обазирати на речи навијача аустријског клуба. Репрезентативац Црне Горе се на ружан начин растао са Рапидом из Беча и прешао је у ЛАСК из Линца. Бивши капитен фудбалера Црвене звезде Филип… »

Вести дана »