Povezane vesti

OFK Beograd ostao bez predsednika: „Nismo ušli u Prvu ligu, ja sam odgovoran“

OFK Beograd ostao bez predsednika: „Nismo ušli u Prvu ligu, ja sam odgovoran“

Nova 25.06.2022
Predsednik Upravnog odbora OFK Beograda Saša Stevanović napustio je tu funkciju. Stevanović je preuzeo odgovornost za to što se tim sa Karaburme nije vratio u Prvu ligu Srbije. „Poštovani ‘ofkovci’, čekao sam zvaničnu odluku saveza o… »
OFK Beograd ostao trećeligaš, predsednik otišao: Posrnuli velikan ni iz petog pokušaja nije uspeo - kraj!

OFK Beograd ostao trećeligaš, predsednik otišao: Posrnuli velikan ni iz petog pokušaja nije uspeo - kraj!

Mondo 25.06.2022
Prvi čovek "romantičara" otišao i objasnio razloge za tu odluku. Prvi čovek "romantičara" otišao i objasnio razloge za tu odluku. Bivši golman OFK Beograda Saša Stevanović povukao se sa mesta predsednika Upravnog odbora posle godinu i po. Razlog… »
Stevanović napustio mesto predsednika UO OFK Beograda

Stevanović napustio mesto predsednika UO OFK Beograda

Dnevnik 25.06.2022
BEOGRAD: Predsednik Upravnog odbora OFK Beograda Saša Stevanović napustio je danas tu funkciju. Stevanović je preuzeo odgovornost za to što se tim sa Karaburme nije vratio u Prvu ligu Srbije. "Poštovani ofkovci, čekao sam zvaničnu odluku saveza o… »
Saša Stevanović više nije predsednik UO OFK Beograda

Saša Stevanović više nije predsednik UO OFK Beograda

Sport klub 25.06.2022
Saša Stevanović više nije predsednik Upravnog odbora OFK Beograda. Stevanović se povodom podnošenja ostavke oglasio saopštenjem na zvaničnim stranicama kluba: „Poštovani ofkovci, Čekao sam zvaničnu odluku saveza o popunjavanju Prve lige, i… »

Vesti dana »