Повезане вести

ОФК Београд остао без председника: „Нисмо ушли у Прву лигу, ја сам одговоран“

ОФК Београд остао без председника: „Нисмо ушли у Прву лигу, ја сам одговоран“

Нова 25.06.2022
Председник Управног одбора ОФК Београда Саша Стевановић напустио је ту функцију. Стевановић је преузео одговорност за то што се тим са Карабурме није вратио у Прву лигу Србије. „Поштовани ‘офковци’, чекао сам званичну одлуку… »
ОФК Београд остао трећелигаш, председник отишао: Посрнули великан ни из петог покушаја није успео - крај!

ОФК Београд остао трећелигаш, председник отишао: Посрнули великан ни из петог покушаја није успео - крај!

Мондо 25.06.2022
Први човек "романтичара" отишао и објаснио разлоге за ту одлуку. Први човек "романтичара" отишао и објаснио разлоге за ту одлуку. Бивши голман ОФК Београда Саша Стевановић повукао се са места председника Управног одбора после… »
Стевановић напустио место председника УО ОФК Београда

Стевановић напустио место председника УО ОФК Београда

Дневник 25.06.2022
БЕОГРАД: Председник Управног одбора ОФК Београда Саша Стевановић напустио је данас ту функцију. Стевановић је преузео одговорност за то што се тим са Карабурме није вратио у Прву лигу Србије. "Поштовани офковци, чекао сам… »
Саша Стевановић више није председник УО ОФК Београда

Саша Стевановић више није председник УО ОФК Београда

Спорт клуб 25.06.2022
Саша Стевановић више није председник Управног одбора ОФК Београда. Стевановић се поводом подношења оставке огласио саопштењем на званичним страницама клуба: „Поштовани офковци, Чекао сам званичну одлуку савеза о попуњавању… »

Вести дана »