Povezane vesti
Prvo ćemo raditi pa ćemo onda piti rakiju: Šmit otkrio da ga je Dodik pozvao na svoje imanje
Kurir 26.06.2022
Prvo ćemo raditi, ja sam Nemac, pa ćemo onda piti rakiju, rekao je Šmit. Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit, kome političari u Republici Srpskoj osporavaju legitimitet, izjavio je da ga je član Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao… »
Dodik i Šmit ne piju rakiju zajedno
Pravda 26.06.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sa gnušanjem je odbacio tvrdnje nemačkog diplomate Kristijana Šmita da ga je navodno pozvao na svoje imanje, ističući da je u pitanju najobičnija izmišljotina čoveka koji je očigledno frustriran činjenicom da… »
Šmit: Dodik me pozvao da dođem na njegovo privatno imanje
Danas 25.06.2022
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit (Christian Schmidt), kojem političari u Republici Srpskoj osporavaju legitimitet, izjavio je da ga je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao da dođe na njegovo imanje u Bakincima kod… »
Vesti dana »
NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara, javljaju mediji, ali još nema potvrde Vašingtona
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
Pet dana žalosti u Švajcarskoj zbog tragičnog požara u skijalištu: 40 mrtvih i više od 115 ranjenih
BBC News pre 8 minutajoš 33 povezane
Niški studenti 1. januara šetnjom i tišinom obeležavaju 14 meseci od pada nadstrešnice
Naissus info pre 1 satjoš 29 povezanih
EU započela punu primenu CBAM mehanizma, naplata karbonskih taksi od danas i u Srbiji
Euronews pre 7 minutajoš 32 povezane
"Proslava se pretvorila u noćnu moru": Požar u skijalištu u Švajcarskoj, poginule desetine ljudi, preko 100 povređenih
NIN pre 1 satjoš 86 povezanih