Повезане вести

Одлучио сам да порадим на својој популарности, па сам се крио иза бате гашића! Председник направио несвакидашњи снимак на…

Одлучио сам да порадим на својој популарности, па сам се крио иза бате гашића! Председник направио несвакидашњи снимак на…

Курир 26.06.2022
КРУШЕВАЦ - Председник Србије Александар Вучић данас је после свечаног отварања крушевачког аеродрома Росуље, аеро-митинга и слетања прво авиона, изашао на писту и снимио несвакидашњи видео који је потом објавио на званичној… »
Председник објавио фантастичну слику на свом Инстаграму: Погледајте Овчар Бању из необичног угла (фото)

Председник објавио фантастичну слику на свом Инстаграму: Погледајте Овчар Бању из необичног угла (фото)

Курир 26.06.2022
БЕОГРАД - Поштовани суграђани, знамо да сте се већ навикли да недељом ујутру погледате која фотографија је одабрана као најлепша на нашем фото конкурсу... Верујемо да, као и ми, уживате у предивним крајолицима наше Србије, а… »
Вучић објавио најлепшу фотографију у Србији за ову недељу

Вучић објавио најлепшу фотографију у Србији за ову недељу

Нова 26.06.2022
Председник Александар Вучић објавио је јутрос на Инстаграму победничку фотографију за ову недељу, аутора Ивана Ивановића у оквиру фото-конкурса "Наша најлепша Србија". „Поштовани суграђани, знамо да сте се већ навикли да… »
"Наша земља изгледа нестварно лепо" Вучић објавио овонедељног победника фото конкурса! (фото)

"Наша земља изгледа нестварно лепо" Вучић објавио овонедељног победника фото конкурса! (фото)

Србија данас 26.06.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграм профилу "будуцностсрбијеав" овонедељног победника конкурса "Наша најлепша Србија" - Поштовани суграђани, знамо да сте се већ навикли да недељом ујутру погледате која… »
Вучић објавио победничку фотографију за ову недељу: Сјајан призор Овчар Бање из сасвим новог угла

Вучић објавио победничку фотографију за ову недељу: Сјајан призор Овчар Бање из сасвим новог угла

Телеграф 26.06.2022
Честитамо Ивану, а од вас очекујемо да наставите да нас изненађујете маштом и фотографским умећем, навео је председник на Инстаграму. Председник Србије Александар Вучић објавио је јутрос на Инстаграму победничку фотографију за… »

Вести дана »