Povezane vesti
Ministarka Popović: Građani će osetiti povećanje efikasnosti u sudskim postupcima
Kurir 26.06.2022
BEOGRAD - Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da će građani osetiti povećanje efikasnosti i kvaliteta u sudskim postupcima nakon što Zakon o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku počne da se primenjuje. "Uverena sam da će naše sudstvo… »
Popović: Primenom Zakona o parničnom postupku – veća efikasnost sudova
N1 Info 26.06.2022
Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da će građani osetiti povećanje efikasnosti i kvaliteta u sudskim postupcima nakon što Zakon o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku počne da se primenjuje. „Uverena sam da će naše sudstvo biti znatno… »
Popović: Primenom Zakona o parničnom postupku – veća efikasnost sudova
Nova 26.06.2022
Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da će građani osetiti povećanje efikasnosti i kvaliteta u sudskim postupcima nakon što Zakon o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku počne da se primenjuje. „Uverena sam da će naše sudstvo biti znatno… »
Vesti dana »
"Ili dogovor ili će biti desetkovani" Tramp oči u oči sa Sijem posle 9 godina: Dok on preti Iranu, Kinezi mu poručuju da je snob
Blic pre 38 minutajoš 57 povezanih
"Jedini ste poslanik na kojeg je sletela muva" Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o izmenama seta izbornih zakona, Janjić i Jovanov u klinču (video)
Blic pre 2 satajoš 44 povezane
Gotika, futurizam, mrak: Ovo su 3 najmoćnija kostima sa Evrovizije o kojima se najviše priča!
Kurir pre 2 satajoš 72 povezane
UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: Približava se kraj rata u Ukrajini; Putin: "Orešnik" može da se naoruža nuklearnim bojevim glavama
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih