Povezane vesti
Ministarka Popović: Građani će osetiti povećanje efikasnosti u sudskim postupcima
Kurir 26.06.2022
BEOGRAD - Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da će građani osetiti povećanje efikasnosti i kvaliteta u sudskim postupcima nakon što Zakon o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku počne da se primenjuje. "Uverena sam da će naše sudstvo… »
Popović: Primenom Zakona o parničnom postupku – veća efikasnost sudova
N1 Info 26.06.2022
Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da će građani osetiti povećanje efikasnosti i kvaliteta u sudskim postupcima nakon što Zakon o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku počne da se primenjuje. „Uverena sam da će naše sudstvo biti znatno… »
Popović: Primenom Zakona o parničnom postupku – veća efikasnost sudova
Nova 26.06.2022
Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da će građani osetiti povećanje efikasnosti i kvaliteta u sudskim postupcima nakon što Zakon o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku počne da se primenjuje. „Uverena sam da će naše sudstvo biti znatno… »
Vesti dana »

I danas sunčano, na jugu veoma toplo, u ostatku zemlje za tri do šest stepeni svežije
N1 Info pre 20 minutajoš 9 povezanih

Danil Medvedev je bivši teniser sa 29: Rušio je Đokovića, sad stavlja glavu u frižider od sramote
Mondo pre 20 minutajoš 12 povezanih

Ako Putin i Tramp povuku ovaj potez, to je kraj za Ukrajinu! Najveća noćna mora Evrope i NATO može da se ostvari: 5 scenarija za kraj rata i malo je reći da je Zelenski u problemu
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

''Sve se treslo, potres je bio jak'' Turska u paklu nakon snažnog zemljotresa: Jedna osoba poginula, 29 povređeno (foto)
Alo pre 5 minutajoš 5 povezanih