Povezane vesti
Ministarka Popović: Građani će osetiti povećanje efikasnosti u sudskim postupcima
Kurir 26.06.2022
BEOGRAD - Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da će građani osetiti povećanje efikasnosti i kvaliteta u sudskim postupcima nakon što Zakon o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku počne da se primenjuje. "Uverena sam da će naše sudstvo… »
Popović: Primenom Zakona o parničnom postupku – veća efikasnost sudova
N1 Info 26.06.2022
Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da će građani osetiti povećanje efikasnosti i kvaliteta u sudskim postupcima nakon što Zakon o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku počne da se primenjuje. „Uverena sam da će naše sudstvo biti znatno… »
Popović: Primenom Zakona o parničnom postupku – veća efikasnost sudova
Nova 26.06.2022
Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da će građani osetiti povećanje efikasnosti i kvaliteta u sudskim postupcima nakon što Zakon o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku počne da se primenjuje. „Uverena sam da će naše sudstvo biti znatno… »
Vesti dana »
Ambasador Srbije u Švajcarskoj: Troje državljana Srbije povređeno u požaru, jedan se vodi kao nestao
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
Crvena zvezda pregazila Efes za istoriju: Surova osveta crveno-belih, Nvora razbio bivši klub
Mondo pre 1 satjoš 89 povezanih
(Uživo) Najmanje 40 mrtvih, više od 80 kritično posle požara u Švajcarskoj! Novi snimak horora, oglasio se vlasnik bara, mladić doživeo čudo! (video, foto)
Kurir pre 1 satjoš 59 povezanih
Grčki derbi pripao Olimpijakosu, Panatinaikos poražen na domaćem terenu
RTS pre 32 minutajoš 25 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju vozače da bez preke potrebe ne idu na put - očekuju se ledena kiša i sneg
N1 Info pre 4 satijoš 62 povezane