Povezane vesti
‘Molio sam boga da lebron pokida ligamente’: Nekadašnji NBA centar ceo svet šokirao izjavom! (video)
Hot sport 26.06.2022
Da nije možda malo preterao? Podkast koji vodi nekadašnji NBA košarkaš Džej Džej Redik sve je popularniji ‘preko bare’. Dovodi brojna poznata lica iz sveta košarke, a jedan od gostiju mu je bio penzionisani NBA centar Kendrik Perkins. On je… »
„Plašio sam se, molio sam Boga da Lebron pokida ligamente pred utakmicu“
Nova 26.06.2022
Šokantno priznanje poznatog NBA asa Kendrik Perkins, nekadašnji NBA centar, a sada analitičar, prisetio se meča Boston Seltiksa i Klivlend Kavalirsa u drugoj rundi plej-ofa 2007/08. Perkins je bio gost u podkastu „Old Man And The Three“, koji vodi… »
Vesti dana »
Studenti objavili vodič za blokadu mostova u Novom Sadu: Ovo su pravila, a evo šta je zabranjeno, prvi put biće održan i građanski plenum (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ovo je cela posada srušenog američkog helikoptera: Svi nastradali u sudaru sa avionom iznad Vašingtona
Telegraf pre 39 minutajoš 4 povezane
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 29 minutajoš 1 povezana