Povezane vesti
‘Molio sam boga da lebron pokida ligamente’: Nekadašnji NBA centar ceo svet šokirao izjavom! (video)
Hot sport 26.06.2022
Da nije možda malo preterao? Podkast koji vodi nekadašnji NBA košarkaš Džej Džej Redik sve je popularniji ‘preko bare’. Dovodi brojna poznata lica iz sveta košarke, a jedan od gostiju mu je bio penzionisani NBA centar Kendrik Perkins. On je govorio o… »
„Plašio sam se, molio sam Boga da Lebron pokida ligamente pred utakmicu“
Nova 26.06.2022
Šokantno priznanje poznatog NBA asa Kendrik Perkins, nekadašnji NBA centar, a sada analitičar, prisetio se meča Boston Seltiksa i Klivlend Kavalirsa u drugoj rundi plej-ofa 2007/08. Perkins je bio gost u podkastu „Old Man And The Three“, koji vodi… »
Vesti dana »
(VIDEO) Panika u Vašingtonu: Donald i Melanija Tramp evakuisani posle pucnjave
Vreme pre 8 minutajoš 92 povezane
(VIDEO) Jokić isključen, pretrčao pola terena da se obračuna sa protivnikom – Denver pred eliminacijom
Danas pre 14 minutajoš 61 povezana
"Ona je traumatizovana, ali odmah je znala" Tramp otkrio kako je Melanija reagovala kad su se začuli pucnji: "Borio sam se da ostanem"
Blic pre 4 minutajoš 13 povezanih
Unutar Černobilja 40 godina kasnije: Nuklearno postrojenje i dalje u riziku zbog rusko-ukrajinskog rata
RTS pre 19 minutajoš 9 povezanih
Vremenska prognoza za 26. april: Sunčano i vetrovito, ponegde slab prizemni mraz
Mondo pre 4 satijoš 10 povezanih