Povezane vesti
Fejsa otvorio dušu! Šta se sve dešavalo od povratka u Partizan?
Sportske.net 26.06.2022
Ljubomir Fejsa se tokom svoje karijere naosvajao trofeja, ali pehara nikad dosta, pa se i zimus vratio u Humsku sa velikom željom da sa crno-belima prekine Zvezdinu dominaciju. Imao je Partizan tada odličnu startnu poziciju, pet bodova više od večitog… »
"Javnost je uvek spremna da osudi": LJubomir Fejsa otkrio kroz koliko težak period je prošao
Večernje novosti 26.06.2022
OGROMNA euforija zavladala je među navijačima Partizana u januaru ove godine kada se među crno-bele vratio LJubomir Fejsa, svojevremeno najskuplja akvizicija "parnog valjka". Međutim, nije bilo sreće da ga verni navijači često viđaju na terenu, a… »
Fejsa ‘otvorio dušu’: ‘Mislio sam da mi je puklo koleno – Stanojević je rekao da se spremim, pa su krenule priče u…
Hot sport 26.06.2022
Iskren kao i uvek! Vezista Partizana Ljubomir Fejsa u razgovoru za B92 otvoreno je govorio o svojoj povredi zimus i svemu što se tada ‘vrtelo’ po društvenim mrežama. ‘Puno se pričalo o tome. Jako mi je krivo zbog toga i hvala vam što imam… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Serbian News Media pre 48 minutajoš 46 povezanih

Studenti pokušali blokirati Skupštinu Novog Sada, policija ih tukla
Al Jazeera pre 25 minutajoš 29 povezanih

„Zabeleženo više od 330 smrtnih slučajeva, uglavnom palestinske dece i žena“: Hamas tvrdi jedno, Izrael drugo
Nova pre 37 minutajoš 19 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 54 minutajoš 9 povezanih