Povezane vesti
Otac mu je „švrljao“: Bono Voks otkrio da ima polubrata
Nova 26.06.2022
Bono Voks, pevač irskog rok sastava U2, otkrio je da ima polubrata, za kojeg decenijama nije znao da postoji, piše u nedelju BBC. „Imam drugog brata, kojeg volim i obožavam, za kojeg nisam znao da ga imam“, rekao je Bono u emisiji Desert Island Discs na… »
Bono decenijama nije znao da ima polubrata
RTS 26.06.2022
Pevač grupe Ju tu (U2) Bono Voks otkrio je da ima polubrata za kog decenijama nije znao da postoji. „Imam drugog brata kog obožavam, a za kog dugo nisam znao da postoji“, rekao je Bono za Radio 4 Bi-Bi-Sija. Pevač kaže da je za svog polubrata saznao… »
Bono Voks otkrio da ima polubrata
N1 Info 26.06.2022
Bono Voks, pevač irskog rok sastava U2, otkrio je da ima polubrata, za kojeg decenijama nije znao da postoji, piše u nedelju BBC. „Imam drugog brata, kojeg volim i obožavam, za kojeg nisam znao da ga imam“, rekao je Bono u emisiji Desert Island Discs na… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Njujork Tajms: Tramp planira da se sledeće nedelje sastane sa Putinom
Danas pre 59 minutajoš 4 povezane

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 9 minutajoš 1 povezana