Повезане вести

Вучић није оптимиста да за пет до седам година можемо постати чланица ЕУ

Глас Зајечара 26.06.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да пут Србије ка чланству у Европској унији зависи од гео-политичке ситуације и да није оптимиста, као министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, која је раније… »

Бета видео 26.06.2022
КРУШЕВАЦ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да пут Србије ка чланству у Европској унији зависи од гео-политичке ситуације и да није оптимиста, као министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, која је… »
Може ли Србија у ЕУ за 5 до 7 година? – „Ја сам реалиста“

Може ли Србија у ЕУ за 5 до 7 година? – „Ја сам реалиста“

Спутник 26.06.2022
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је данас да се у Бриселу видело да када је геополитички интерес ЕУ у питању може да се добије статус кандидата и да ништа није урађено у смислу припреме за чланство. Вучиц́ је, на… »
"Направили смо одличан потез, ево видите шта су урадили Русима" Вучић о златним резервама Србије

"Направили смо одличан потез, ево видите шта су урадили Русима" Вучић о златним резервама Србије

Србија данас 26.06.2022
Председники Републике Србије Александар Вучић посетио је данас Расински округ, где је, током обиласка Моравског коридора и отварања аеродрома у Росуљама одговарао на питања новинара. Он је рекао и да је Србија куповала доста… »
"Нисам оптимиста" Вучич о европском путу Србије: Пре свега се уздам у нашу снагу

"Нисам оптимиста" Вучич о европском путу Србије: Пре свега се уздам у нашу снагу

Србија данас 26.06.2022
Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је данас Расински округ, где је, током обиласка Моравског коридора и отварања аеродрома у Росуљама одговарао на питања новинара. Одговарајући на питање медија о уласку… »

Вести дана »