Povezane vesti
Đoković pred Vimbldon: Biće dosta tenzije i pritisaka
Nova 26.06.2022
Novak optimista pred početak Vimbldona. Najbolji srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak počinje odbranu titule na Vimbldonu. U prvom meču ga od 14.30 očekuje duel protiv Korejca Sunvu Kvona. Đoković je u odličnom raspoloženju pred početak… »
Šampion prvi na Centralnom terenu: Đoković startuje protiv Kvona, poznato kada počinje njihov meč
Večernje novosti 26.06.2022
DOŠLO je vreme za Vimbldon. Najbolji srpski teniser Novak Đoković spreman je za odbranu krune, a u pohod na to krenuće u ponedeljak od 14.30. FOTO: AP Rival trećem igraču planete je Južnokorejac Sunvu Kvon. Taj meč biće odigran na Centralnom… »
Novakov strmoglavi pad, Rusu vrh: Ovako će izgledati ATP lista posle Vimbldona
Nova 26.06.2022
Nije dobro... Srpski teniser Novak Đoković doživeće veliki pad na ATP listi nakon Vimbldona bez obzira na to dokle bude uspeo da stigne na trećem grend slemu u sezoni. Zbog pravila koje je uveo ATP, Vimbldon se ove godine neće bodovati, ali će… »
Đoković: Ne mogu u SAD, to mi je dodatna motivacija
Danas 26.06.2022
Trenutno stvari stoje tako da Đoković bez dokaza o vakcinaciji ne može da uđe u Sjedinjene Američke Države što znači da ne bi mogao ni da učestvuje na poslednjem grend slemu sezone. „Za sada mi nije dozvoljeno da uđem u SAD i ovde mi je to… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
To je bio zao čin s predumišljajem: Napadač iz Nju Orleansa delovao sam, ne postoji veza sa napadom u Las Vegasu potvrdio FBI
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane