Povezane vesti
Milica Dabović: Moja autobiografija biće spremna za Sajam knjiga
Nova 26.06.2022
Učesnica Survivora iznela šokantne detlje o ocu svog deteta. Nekadašnja košarkašica Milica Dabović zauzela je drugo mesto u šou-programu Survivor, a sada je otvoreno progovorila o nekim privatnim stvarima, kao i o autobiografiji koju planira da… »
Sestra dobila jahtu na poklon, njoj bivši ukrao dečija kolica: Milica nikad iskrenija - "Dečko mi uopšte ne treba!"
Mondo 26.06.2022
Bivša košarkašica Milica Dabović progovorila je o svim aktuelnostima iz svog privatnog života. Bivša košarkašica Milica Dabović progovorila je o svim aktuelnostima iz svog privatnog života. Košarkašica Milica Dabović nedavno je bila u centru… »
Sinu sam i otac i majka, svašta sam prošla, bila sam žrtva nasilja! Dabovićka ogolila dušu, iznela privatnost, spomenula i…
Kurir 26.06.2022
Bivša košarkašica Milica Dabović progovorila je o svim aktuelnostima iz svog privatnog života. Na samom početku razgovara, Milica se osvrnula na svoju autobiografiju, koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, ali i na svog sina, Stefana, za… »
"Bila sam razdvojena od sina i emotivno uništena": Milica Dabović otkrila šok detalje o bivšem: "Ukrao je kolica koja je…
Blic 26.06.2022
Košarkašica Milica Dabović koja sama odgaja svog sina Stefana progovorila je o najtežim trenucima, otkrila zbog čega ne želi da njen naslednik sazna ko mu je otac, ali i da li zamišlja sebe u venčanici. Milica je na početku priznala da planira da… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 18 minutajoš 26 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 18 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Južne vesti pre 18 minutajoš 11 povezanih

Studenti blokirali ulaze u Skupštinu Novog Sada: Zovu građane da im se pridruže
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 42 minutajoš 7 povezanih