Повезане вести
Милица Дабовић: Моја аутобиографија биће спремна за Сајам књига
Нова 26.06.2022
Учесница Сурвивора изнела шокантне детље о оцу свог детета. Некадашња кошаркашица Милица Дабовић заузела је друго место у шоу-програму Сурвивор, а сада је отворено проговорила о неким приватним стварима, као и о аутобиографији… »
Сестра добила јахту на поклон, њој бивши украо дечија колица: Милица никад искренија - "Дечко ми уопште не треба!"
Мондо 26.06.2022
Бивша кошаркашица Милица Дабовић проговорила је о свим актуелностима из свог приватног живота. Бивша кошаркашица Милица Дабовић проговорила је о свим актуелностима из свог приватног живота. Кошаркашица Милица Дабовић недавно је… »
"Била сам раздвојена од сина и емотивно уништена": Милица Дабовић открила шок детаље о бившем: "Украо је колица која је…
Блиц 26.06.2022
Кошаркашица Милица Дабовић која сама одгаја свог сина Стефана проговорила је о најтежим тренуцима, открила због чега не жели да њен наследник сазна ко му је отац, али и да ли замишља себе у венчаници. Милица је на почетку… »
Сину сам и отац и мајка, свашта сам прошла, била сам жртва насиља! Дабовићка оголила душу, изнела приватност, споменула и…
Курир 26.06.2022
Бивша кошаркашица Милица Дабовић проговорила је о свим актуелностима из свог приватног живота. На самом почетку разговара, Милица се осврнула на своју аутобиографију, која би ускоро требало да угледа светлост дана, али и на свог… »
Вести дана »

Тачка на дивљу градњу - 100 евра за легализацију објекта
Блоомберг Адриа пре 41 минутајош 46 повезаних

Сазнајемо: Ево шта је разлог свађе између Мијатовића и навијача
Спорт клуб пре 16 минутајош 33 повезане