Повезане вести
"Нисам се осећао добро": Милош Бојанић проговорио о здравственим пробелмима: "Због тога сам се разболео"
Блиц 26.06.2022
Певач Милош Бојанић суочио се са здравственим проблемом. Бојанић се, иначе, недавно вратио из Црне Горе за Србију, где је радио на уређењу своје куће, а за наш портал је признао како се није осећао здравствено добро, како је… »
Бојанић за Курир након писања да му је позлило: Каква црна болница, ево ме у Србији, пијем ракију!
Курир 26.06.2022
Певач Милош Бојанић огласио се за Курир након вести да му је позлило и да ће се задржати у болници. Милош нам се јавио и открио да није истина да му је позлило, као и да се осећа одлично. "Ја нисам добро, него сам одлично. Каква… »
Милошу Бојанићу изненада позлило: Певач хитно примљен у болницу
Нова 26.06.2022
Откривено и како се сада осећа. Певачу Милошу Бојанићу изненада је позлило, те је хитно примљен у болницу, пише Блиц. Бојанић се, иначе, тренутно налази у Црној Гори где је радио на уређењу своје куће, а када му је позлило… »
Милош Бојанић хоспитализован: Позлило му у Црној Гори
Вечерње новости 26.06.2022
ПЕВАЧУ Милошу Бојанићу изненада је позлило, па је хитно смештен у болницу, где ће остати неколико дана. Лекари су првобитно мислили да је у питању корона вирус, али су касније установили да је узрок лошег здравственог стања… »
Вести дана »
Зеленски искључује територијалне уступке док Европа понавља 'непоколебљиву' подршку Украјини
Слободна Европа пре 38 минутајош 22 повезане
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 58 минутајош 12 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 47 минутајош 13 повезаних
Возачи, опрез! Магла и смањена видљивост на путевима широм Србије, ово су савети за сигуран пут
Блиц пре 2 сатајош 9 повезаних