Povezane vesti
Šolc: Ruski napad na Kijev pokazao neophodnost jedinstva u podršci Ukrajini
Nova 26.06.2022
Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je da napadi ruske vojske na stambene zgrade u Kijevu pokazuju neophodnost međunarodnog jedinstva u podršci Ukrajini. Ruska vojska je jutros granatirala Kijev i, kako javljaju mediji, pogodila najmanje dve stambene… »
Šolc: Zbog napada na stambene četvrti u Kijevu neophodno jedinstvo međunarodne zajednice
Danas 26.06.2022
Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je danas da napadi ruske vojske na stambene zgrade u Kijevu pokazuju neophodnost međunarodnog jedinstva u podršci Ukrajini. Ruska vojska je jutros granatirala Kijev i pogodila najmanje dve stambene zgrade. Istakao je… »
Šolc: Ruski napad na Kijev pokazao neophodnost jedinstva u podršci Ukrajini
N1 Info 26.06.2022
Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je da napadi ruske vojske na stambene zgrade u Kijevu pokazuju neophodnost međunarodnog jedinstva u podršci Ukrajini. Ruska vojska je jutros granatirala Kijev i pogodila najmanje dve stambene zgrade. Istakao je… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 8 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 53 povezane