Povezane vesti
Abortirala sam sa 15 godina i ne kajem se! Glumica otvorila dušu: "Bio je mnogo stariji, ovo mi je najmračnija tajna"
Mondo 26.06.2022
Holivudska glumica reagovala zbog zabrane abortusa u Sjedinjenim Američkim Državama. Holivudska glumica reagovala zbog zabrane abortusa u Sjedinjenim Američkim Državama Američki vrhovni sud doneo je odluku da ne postoji ustavno pravo na abortus u… »
Imala sam 15 godina kad sam abortirala i nikad se nisam pokajala: Otvoreno pismo slavne glumice koje je uzdrmalo ceo svet
Kurir 26.06.2022
Američki vrhovni sud doneo je odluku da ne postoji ustavno pravo na abortus u Sjedinjenim Državama, preinačivši presedan koji je postavljen pre gotovo 50 godina u čuvenoj parnici Ro protiv Vejda. Ovo je redak slučaj preinačenja davno uvedenog… »
Vesti dana »

Dan odluke u Poljskoj - ili Trampova maga ili Evropa! O novom predsedniku odlučuje 29 miliona birača, neizvesno kao nikada do sada (foto)
Kurir pre 37 minutajoš 17 povezanih

(Video) Snimljen trenutak katastrofe u Rusiji! U samo nekoliko sati dva misteriozna incidenta, odjekuju vrisci: Mostovi padaju, vozila smrskana, ima mrtvih, širi se panika!
Blic pre 37 minutajoš 26 povezanih

Rhmz objavio, stižu nam tropske vreline, pali se i meteo alarm zbog visokih temperatura! Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Sofronijević: Nakon utvrđivanja statike odluka o sudbini zgrade Železničke stanice Novi Sad
Euronews pre 52 minutajoš 11 povezanih