Povezane vesti
Abortirala sam sa 15 godina i ne kajem se! Glumica otvorila dušu: "Bio je mnogo stariji, ovo mi je najmračnija tajna"
Mondo 26.06.2022
Holivudska glumica reagovala zbog zabrane abortusa u Sjedinjenim Američkim Državama. Holivudska glumica reagovala zbog zabrane abortusa u Sjedinjenim Američkim Državama Američki vrhovni sud doneo je odluku da ne postoji ustavno pravo na abortus u… »
Imala sam 15 godina kad sam abortirala i nikad se nisam pokajala: Otvoreno pismo slavne glumice koje je uzdrmalo ceo svet
Kurir 26.06.2022
Američki vrhovni sud doneo je odluku da ne postoji ustavno pravo na abortus u Sjedinjenim Državama, preinačivši presedan koji je postavljen pre gotovo 50 godina u čuvenoj parnici Ro protiv Vejda. Ovo je redak slučaj preinačenja davno uvedenog… »
Vesti dana »

Danas je Dan žalosti: Srbija tuguje za 59 žrtava nezapamćene tragedije u Severnoj Makedoniji
Kurir pre 6 minutajoš 46 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 36 minutajoš 29 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: Broj poginulih u izraelskim napadima na Gazu porastao na 326; Liban i Sirija dogovorili prekid vatre
RTV pre 6 minutajoš 19 povezanih

Jezivi slučaj porodičnog nasilja u Čačku Sin ubio roditelje, lišen spobode tri sata kasnije
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih