Povezane vesti
Skandal u pinkovom rijalitiju: "Upoznala sam je kad smo bile u trojci" - Viki uživo optužila učesnicu da je prostitutka!
Mondo 26.06.2022
Nevena Savić u rijalitiju je optužena da se bavila najstarijim zanatom. Nevena Savić u rijalitiju je optužena da se bavila najstarijim zanatom. Viktorija Viki Mitrović, koja je nedavno otišla na abortus pošto je njen partner Marko Osmakčić… »
Nismo tamo išle na bleju nego dobile novac! Upoznala sam je u trojci: Viki tvrdi da je zadrugarka radila sa njom kao…
Kurir 26.06.2022
Nevena Savić u rijalitiju je optužena da se bavila najstarijim zanatom. Naime, Viktorija Viki Mitrović potvrdila je tu priču, pa nastavila da iznosi "prljav veš". - Moram da dematujem sve navode koji se tilu najstarijeg zanata. Bila sam u odnosu sa… »
Vesti dana »
Kakva sudbina sada čeka Siriju? Bašar al-Asad je pobegao, narod slavi svrgavanje "diktatora", ali se tu otvaraju brojna pitanja! Rat nije završen?
Kurir pre 38 minutajoš 31 povezana
Teško onom koga Rusi brane: Zašto je Vladimir Putin odlučio da pusti Asada niz vodu: Sirija nije jedina zemlja u kojoj je pokazao svoj modus operandi
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
"Tako si lepa!": Tramp izljubio Brižit kao da Makron nije tu! (video)
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih
Srpski folklor i Jokićeva NBA čarolija: Zaigralo se kolo u glavnom gradu Amerike! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih
VIDEO: Jokić postigao rekord karijere po broju postignutih poena
Radio 021 pre 4 satijoš 15 povezanih