Povezane vesti
Skandal u pinkovom rijalitiju: "Upoznala sam je kad smo bile u trojci" - Viki uživo optužila učesnicu da je prostitutka!
Mondo 26.06.2022
Nevena Savić u rijalitiju je optužena da se bavila najstarijim zanatom. Nevena Savić u rijalitiju je optužena da se bavila najstarijim zanatom. Viktorija Viki Mitrović, koja je nedavno otišla na abortus pošto je njen partner Marko Osmakčić lažirao smrt… »
Nismo tamo išle na bleju nego dobile novac! Upoznala sam je u trojci: Viki tvrdi da je zadrugarka radila sa njom kao…
Kurir 26.06.2022
Nevena Savić u rijalitiju je optužena da se bavila najstarijim zanatom. Naime, Viktorija Viki Mitrović potvrdila je tu priču, pa nastavila da iznosi "prljav veš". - Moram da dematujem sve navode koji se tilu najstarijeg zanata. Bila sam u odnosu sa… »
Vesti dana »
Beogradski zborovi organizuju marš: Šetnja gradom duga 39 kilometara
Radio 021 pre 5 satijoš 6 povezanih
Pentagon: 13 naših vojnika poginulo od početka rata protiv Irana; Rojters: Pogođena američka ambasada u Bagdadu
RTS pre 11 minutajoš 42 povezane
Kalas: Novi momentum za dijalog Beograda i Prištine, spremna sam da uskoro budem domaćin sastanka na visokom nivou
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Vreme danas: Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 21 stepen
Nedeljnik pre 2 satajoš 26 povezanih
Zvanični Beograd: Našli smo rešenje, Srbi sa KiM neće biti stranci u svojim domovima i institucijama
Sputnik pre 1 satjoš 15 povezanih