Povezane vesti
Skandal u pinkovom rijalitiju: "Upoznala sam je kad smo bile u trojci" - Viki uživo optužila učesnicu da je prostitutka!
Mondo 26.06.2022
Nevena Savić u rijalitiju je optužena da se bavila najstarijim zanatom. Nevena Savić u rijalitiju je optužena da se bavila najstarijim zanatom. Viktorija Viki Mitrović, koja je nedavno otišla na abortus pošto je njen partner Marko Osmakčić… »
Nismo tamo išle na bleju nego dobile novac! Upoznala sam je u trojci: Viki tvrdi da je zadrugarka radila sa njom kao…
Kurir 26.06.2022
Nevena Savić u rijalitiju je optužena da se bavila najstarijim zanatom. Naime, Viktorija Viki Mitrović potvrdila je tu priču, pa nastavila da iznosi "prljav veš". - Moram da dematujem sve navode koji se tilu najstarijeg zanata. Bila sam u odnosu sa… »
Vesti dana »
Studenti tehničkih fakulteta izašli na raskrsnicu „kod Vuka“, vozači mirno čekaju da blokada prođe
Novi magazin pre 36 minutajoš 21 povezana
ISTRAŽUJEMO Nadzor negira da su prisustvovali tehničkom pregledu železničke stanice i kažu da su za izveštaj saznali tek posle nesreće
Forbes pre 4 satijoš 3 povezane
Usvojen predlog zakona o zajmu između EU i Srbije u iznosu od 1,13 milijardi evra
Biznis.rs pre 1 satjoš 3 povezane