Povezane vesti
Čuveni ruski pisac uništio Putina - Potcenio sam moć njegovog ludila: Sve predvideo, "On namerno želi da izgubi rat!"
Mondo 27.06.2022
Sorokin je poslednjih meseci privukao pažnju u inostranstvu otvorenim napadima na Putina. Sorokin je poslednjih meseci privukao pažnju u inostranstvu otvorenim napadima na Putina. "Potcenio sam moć Putinovog ludila", ovom rečenicom je Vladimir Sorokin… »
"Potcenio sam moć Putinovog ludila": Čuveni ruski pisac: Ljudi su pretvoreni u zombije, ono o čemu sam pisao se upravo dešava…
Blic 27.06.2022
Vladimir Sorokin, jedan od vodećih savremenih ruskih romanopisaca, poslednja tri meseca živi u samonametnutom egzilu. Sa suprugom je napustio Rusiju dva dana pre nego što je predsednik Vladimir Putin poslao trupe u Ukrajinu, i ne planira da se vrati. -… »
Vesti dana »

EPS najavljuje poskupljenje struje i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 32 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

"On ne sme da bude održan u Moskvi!" Zelenski: Spremni smo za sastanak sa Putinom, ali...
Večernje novosti pre 15 minutajoš 38 povezanih

Crveni meteo-alarm za područje Jablaničkog okruga, najviša temperatura 38 stepeni
Jugmedia pre 3 satajoš 44 povezane