Povezane vesti
Pokrajina će podržati rekonstrukciju Doma vojske
Moj Novi Sad 27.06.2022
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas sa komandantom Prve brigade Kopnene vojske brigadnim generalom Zoranom Naskovićem. Na sastanku održanom u vladi razgovaralo se o projektima obnove objekata Vojske Srbije. Pokrajinska vlada… »
Pokrajinska vlada će podržati rekonstrukciju Doma vojske
RTV 27.06.2022
NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas sa komandantom Prve brigade kopnene vojske, brigadnim generalom Zoranom Naskovićem. Na sastanku održanom u Pokrajinskoj vladi razgovarano je o projektima obnove objekata Vojske Srbije… »
Predsednik Mirović sastao se sa generalom Naskovićem
Blic 27.06.2022
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas sa komandantom Prve brigade Kopnene vojske, brigadnim generalom Zoranom Naskovićem. Na sastanku održanom u Pokrajinskoj vladi razgovarano je o projektima obnove objekata Vojske Srbije. Pokrajinska… »
Vesti dana »
Crne brojke u Nepalu: Sve više stradalih u poplavama, ovo je nanoviji bilans (video)
Večernje novosti pre 10 satijoš 28 povezanih
"Nisam ovo zaslužila, hvala vam" Tanji Bošković uručena nagrada za životno delo, pa se obratila emotivnim rečima: "Ja sam najveće nagrade već dobila"
Blic pre 4 satijoš 23 povezane
Miting naprednjaka u Užicu završen Vučićevim govorom: Policija i nakon skupa razdvajala pristalice SNS-a i građane koji protestuju
Danas pre 5 satijoš 47 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog za pripremu fišinga i hakerskih napada
RTV pre 8 satijoš 29 povezanih