Povezane vesti
Kadrovske promene u Gradskom veću
Jug press 27.06.2022
LESKOVAC (duži tekst) Na 19. sednici Skupštine Grada Leskovca razrešena su tri člana Gradskog veća Grada Leskovca (Dragoljub Đorđević, Vladanka Stamenković i Božidar Stojiljković), jer su podneli ostavke. Na njihova mesta, na predlog… »
Zdravković o novim leskovačkim većnicama: Olivera Pešić i Žarko Bogatinović sve rade za ličnu korist, Srbija za njih…
Jugmedia 27.06.2022
Predlog o izboru novih gradskih većnika Olivere Pešić i Žarka Bogatinovića izazvao je danas buru u Skupštini grada Leskovca gde su odbornici GG Za Leskovac zajedno optužili dvoje članova SNS-a, koji su 8 godina bili narodni poslnici, da nisu… »
Gradsko veće Leskovca radi po zastarelom pravilniku iz 2008.godine?!
Jugmedia 27.06.2022
Ovu informaciju obelodanio je danas na sednici Skupštine grada Nebojša Cakić, šef opozcione odborničke grupe opozcione GG Za Leskovac zajedno, uz ocenu da su zbog toga pale tri ili četiri odluke do sada, što nije demantovao ni sam gradonačelnik… »
Dvoje bivših poslanika na stalnom radu u Gradskom veću, propali pokušaji da budu direktori
Jug press 27.06.2022
LESKOVAC Dvoje sada već bivših poslanika Skupštine Srbije iz redova SNS , Žarka Bogatinovića i Oliveru Pešić i dalje će izdržavati građani Leskovca. Oni će na današnjoj sednici Skupštine grada biti imenovani za članove Gradskog veća “na… »
Vesti dana »
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Hiljade Gruzijaca na ulici posle odluke vlasti da odloži kandidaturu za EU
Danas pre 7 satijoš 1 povezana