Повезане вести

Срамна одбрана мушкарца из гроцке који је пуцао у бившу супругу, па покушао да се убије Ево како се правдао на суду

Срамна одбрана мушкарца из гроцке који је пуцао у бившу супругу, па покушао да се убије Ево како се правдао на суду

Курир 27.06.2022
В.М. је у суботу око 16 часова дошао у дом своје бивше супруге Н.К. (39) и испалио хитац у правцу ње, а затим ставио пиштољ у уста. У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушан је В.М. (42) ,због сумње да је у суботу пуцао у… »
Срамна одбрана мушкарца из Гроцке који је пуцао у бившу супругу, па покушао да се убије: Полиција га спречила

Срамна одбрана мушкарца из Гроцке који је пуцао у бившу супругу, па покушао да се убије: Полиција га спречила

Телеграф 27.06.2022
В.М. је у суботу око 16 часова дошао у дом своје бивше супруге Н.К. (39) и испалио хитац у правцу ње, а затим ставио пиштољ у уста. У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушан је В.М. (42) ,због сумње да је у суботу пуцао у… »
Осумњичени за обљубу малолетнице негирао кривицу

Осумњичени за обљубу малолетнице негирао кривицу

РТВ 27.06.2022
БЕОГРАД - У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушан И. Ј. (20) због сумње да је у петак покушао да обљуби 14-годишњу девојчицу. И.Ј. се терети за кривично дело обљуба са немоћним лицем, наводи се у саопштењу тог… »
Осумњичени за силовање девојчице (14) негирао кривицу, затражен притвор

Осумњичени за силовање девојчице (14) негирао кривицу, затражен притвор

Нова 27.06.2022
У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушан И.Ј. (20) због сумње да је у петак покушао обљуби 14-годишњу девојчицу. Осумњичени је негирао кривицу. И.Ј. се терети за кривично дело обљуба са немоћним лицем. Он је на… »
Пуцао у дворишту бивше жене и претио самоубиством, сад се правда пијанством

Пуцао у дворишту бивше жене и претио самоубиством, сад се правда пијанством

Нова 27.06.2022
У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушан В.М. (42 ) због сумње да је у суботу око 16 часова, у дворишту своје бивше супруге у Гроцкој, испалио пројектил из пиштолја у вис, а потом претио да ће извршити самоубиство… »
Био сам пијан и не сећам се свега: Саслушан актер драме у Гроцкој, улетео бившој у двориште па запуцао

Био сам пијан и не сећам се свега: Саслушан актер драме у Гроцкој, улетео бившој у двориште па запуцао

Курир 27.06.2022
БЕОГРАД - У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушан В.М. (42) због сумње да је у суботу око 16 часова, у дворишту своје бивше супруге у Гроцкој, испалио пројектил из пиштолја увис, а потом претио да ће извршити… »
"Био сам пијан, не сећам се баш свега": Саслушан мушкарац који је пуцао у дворишту бивше жене у Гроцкој

"Био сам пијан, не сећам се баш свега": Саслушан мушкарац који је пуцао у дворишту бивше жене у Гроцкој

Телеграф 27.06.2022
Осумњичени је на саслушању признао радње кривичног дела које му се стављају на терет. У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушан В.М. (42 ) због сумње да је у суботу око 16 часова, у дворишту своје бивше супруге… »

Вести дана »