Povezane vesti

Sramna odbrana muškarca iz grocke koji je pucao u bivšu suprugu, pa pokušao da se ubije Evo kako se pravdao na sudu

Sramna odbrana muškarca iz grocke koji je pucao u bivšu suprugu, pa pokušao da se ubije Evo kako se pravdao na sudu

Kurir 27.06.2022
V.M. je u subotu oko 16 časova došao u dom svoje bivše supruge N.K. (39) i ispalio hitac u pravcu nje, a zatim stavio pištolj u usta. U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je V.M. (42) ,zbog sumnje da je u subotu pucao u bivšu suprugu, a… »
Sramna odbrana muškarca iz Grocke koji je pucao u bivšu suprugu, pa pokušao da se ubije: Policija ga sprečila

Sramna odbrana muškarca iz Grocke koji je pucao u bivšu suprugu, pa pokušao da se ubije: Policija ga sprečila

Telegraf 27.06.2022
V.M. je u subotu oko 16 časova došao u dom svoje bivše supruge N.K. (39) i ispalio hitac u pravcu nje, a zatim stavio pištolj u usta. U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je V.M. (42) ,zbog sumnje da je u subotu pucao u bivšu suprugu, a… »
Osumnjičeni za obljubu maloletnice negirao krivicu

Osumnjičeni za obljubu maloletnice negirao krivicu

RTV 27.06.2022
BEOGRAD - U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan I. J. (20) zbog sumnje da je u petak pokušao da obljubi 14-godišnju devojčicu. I.J. se tereti za krivično delo obljuba sa nemoćnim licem, navodi se u saopštenju tog tužilaštva… »
Osumnjičeni za silovanje devojčice (14) negirao krivicu, zatražen pritvor

Osumnjičeni za silovanje devojčice (14) negirao krivicu, zatražen pritvor

Nova 27.06.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan I.J. (20) zbog sumnje da je u petak pokušao obljubi 14-godišnju devojčicu. Osumnjičeni je negirao krivicu. I.J. se tereti za krivično delo obljuba sa nemoćnim licem. On je na saslušanju… »
Pucao u dvorištu bivše žene i pretio samoubistvom, sad se pravda pijanstvom

Pucao u dvorištu bivše žene i pretio samoubistvom, sad se pravda pijanstvom

Nova 27.06.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan V.M. (42 ) zbog sumnje da je u subotu oko 16 časova, u dvorištu svoje bivše supruge u Grockoj, ispalio projektil iz pištolјa u vis, a potom pretio da će izvršiti samoubistvo. Osumnjičeni… »
Bio sam pijan i ne sećam se svega: Saslušan akter drame u Grockoj, uleteo bivšoj u dvorište pa zapucao

Bio sam pijan i ne sećam se svega: Saslušan akter drame u Grockoj, uleteo bivšoj u dvorište pa zapucao

Kurir 27.06.2022
BEOGRAD - U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan V.M. (42) zbog sumnje da je u subotu oko 16 časova, u dvorištu svoje bivše supruge u Grockoj, ispalio projektil iz pištolјa uvis, a potom pretio da će izvršiti samoubistvo… »
"Bio sam pijan, ne sećam se baš svega": Saslušan muškarac koji je pucao u dvorištu bivše žene u Grockoj

"Bio sam pijan, ne sećam se baš svega": Saslušan muškarac koji je pucao u dvorištu bivše žene u Grockoj

Telegraf 27.06.2022
Osumnjičeni je na saslušanju priznao radnje krivičnog dela koje mu se stavljaju na teret. U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan V.M. (42 ) zbog sumnje da je u subotu oko 16 časova, u dvorištu svoje bivše supruge u Grockoj… »

Vesti dana »