Повезане вести
„Радоичић ме је поново тужио због изјава о Оливеру Ивановићу у Утиску недеље“
Нова 27.06.2022
Потпредседник Српске листе Милан Радоичић поднео је кривичну пријаву против Раде Трајковић из Европског покрета Србије, што је уједно био и разлог вишесатног задржавања српске политичарке на београдском аеродрому у петак… »
Рада Трајковић каже да је задржана на аеродрому због тужбе Милана Радоичића
Слободна Европа 27.06.2022
Председница Европског покрета са Косова, Рада Трајковић, објавила је да је разлог њеног задржавања на Аеродрому "Никола Тесла" 24. јуна тај што је потпредседник Српске листе Милан Радоичић поднео кривичну тужбу против ње… »
Рада Трајковић задржана на аеродрому због Радоичићеве тужбе
Нова 27.06.2022
Председница невладине организације Европски покрет Срба са Косова и Метохије Рада Трајковић објавила је на Твитеру да је "мистериозан разлог" њеног задржавања на Аеродрому "Никола Тесла" у петак то што је потпредседник Српске… »
Трајковић о разлогу задржавања на аеродрому: Спречен ми је излазак из земље због тужбе Радоичића
Данас 27.06.2022
Председница невладине организације Европски покрет Срба са Косова и Метохије Рада Трајковић објавила је данас на Твитеру да је „мистериозан разлог“ њеног задржавања на Аеродрому „Никола Тесла“ у петак то што је потпредседник… »
Трајковић: Радоичић поднео тужбу, зато су ме задржали на аеродрому
Н1 Инфо 27.06.2022
Председница невладине организације Европски покрет Срба са Косова и Метохије Рада Трајковић објавила је на Твитеру да је "мистериозан разлог" њеног задржавања на Аеродрому "Никола Тесла" у петак то што је потпредседник Српске… »
Вести дана »

Уживо све одјекује на фронту, украјина гори! Масовна евакуација у току! (фото/видео)
Ало пре 1 сатјош 10 повезаних

Скупштина наставља рад — посланици разматрају амандмане на измене Закона о Експу
Нова пре 1 сатјош 6 повезаних

"Биће тешко да се извуку из рушевина у гази": Хамас тврди да је вратио сва тела талаца до којих је могао да дође
Блиц пре 4 сатијош 6 повезаних

Боцан-Харченко: Снадбевање гасом биће стабилно, непрекидно и по најповољнијој цени
РТВ пре 19 минутајош 1 повезана