Povezane vesti
Horor prizor: Izašli iz kafane, trkali se, pa udarili u kuću – umalo je srušili
Nova 27.06.2022
Dva vozača vozeći svoje automobile, najverovatnije pod uticajem alkohola, zakucala su se u noći između nedelje i ponedeljka u kuću u Ulici Jovana Deroka u Kraljevu i tom prilikom skoro je srušili. „Sve se dogodilo oko jedan sat posle ponoći. Bio sam u to… »
Zakucali su mi se u kuću, moraću ponovo da ozidam sprat: Neverovatna nesreća u Kraljevu, a evo gde se nalaze dvojica vozača…
Kurir 27.06.2022
Neverovatno ali istinito: dva vozača vozeći svoje automobile, najverovatnije pod uticajem alkohola, zakucala su se u noći između nedelje i ponedeljka u kuću u Ulici Jovana Deroka broj 26 u Kraljevu i tom prilikom skoro je srušili. - Sve se dogodilo oko… »
Vesti dana »

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 21 minutajoš 29 povezanih

Počela velika ofanziva, ljudi beže glavom bez obzira! Vojska opkolila grad, isplivali pakleni planovi Izraela: Stiže 60.000 rezervista, Netanjahu izdao dramatično naređenje
Blic pre 3 satajoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 35 povezanih

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 3 satajoš 43 povezane