Повезане вести
Пет питања која оптерећују односе Подгорице и Београда
Слободна Европа 27.06.2022
Односе Црне Горе и Србије у овом тренутку оптерећује најмање пет отворених питања о којима би, како се очекује, црногорски премијер Дритан Абазовић требало да разговара са предсједником Србије Александром Вучићем и премијерком… »
Абазовић: Уговор са СПЦ-ом бит ће потписан у најкраћем року
Ал Јазеера 27.06.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић поручио је да ће Темељни уговор са Српском православном црквом (СПЦ) бити потписан у најкраћем року. Одговарајући на заступничка питања, у Подгорици поручио да је Темељни уговор сада већ… »
Абазовић: Ускоро решење питања Темељног уговора са СПЦ
Глас Америке 27.06.2022
Подгорица — Премијер Црне Горе Дритан Абазовић казао је у понедјељак да “ускоро очекује рјешење питања Темељног уговора са Српском православном црквом”. “Мислим да ћемо током ове недјеље, или у ова два, три дана јавност… »
Црногорски премијер Дритан Абазовић у среду долази у званичну посету Београду
Данас 27.06.2022
Односи некада “два ока у глави”, Србије и Црне Горе, последњих година су очигледно на ниским гранама, а прва посета црногорског премијера Дритана Абазовића Београду могла би да буде прекретница која ће донети успостављање… »
Абазовић: Ускоро решење питања Темељног уговора
РТВ 27.06.2022
ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је данас да је потписивање Темељног уговора са Српском православном црквом (СПЦ) обавеза државе и да ће се то питање ускоро решити. "Све што сам икад рекао, иза тога… »
Вести онлине 27.06.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је данас да је потписивање Темељног уговора са Српском православном црквом (СПЦ) обавеза државе и да ће се то питање ускоро решити. – Све што сам икад рекао, иза тога стојим и нема… »
Еуроневс 27.06.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је да је потписивање Темељног уговора са Српском православном црквом (СПЦ) обавеза државе и да ће се то питање ускоро решити. "Све што сам икад рекао, иза тога стојим и нема никаквог… »
Вести дана »
Ајатолах Хамнеи: Како је ирански врховни вођа држао власт челичним стиском
BBC News пре 3 минутајош 46 повезаних
(Видео) Демонстранти упали у амерички конзулат, има мртвих! Драматичне сцене из Пакистана због убиства Хамнеија: Полиција користила палице и сузавац
Блиц пре 18 минутајош 88 повезаних
(Мапа) Тотални колапс на Блиском истоку: Хиљаде летова отказано због напада на Иран и затварања ваздушног простора
Мондо пре 48 минутајош 27 повезаних
Група Лавина иде на"Евровизију": Нишки метал бенд представља Србији у Бечу
НИН пре 1 сатјош 78 повезаних