Povezane vesti

Pet pitanja koja opterećuju odnose Podgorice i Beograda

Pet pitanja koja opterećuju odnose Podgorice i Beograda

Slobodna Evropa 27.06.2022
Odnose Crne Gore i Srbije u ovom trenutku opterećuje najmanje pet otvorenih pitanja o kojima bi, kako se očekuje, crnogorski premijer Dritan Abazović trebalo da razgovara sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić , 29. i… »
Abazović: Ugovor sa SPC-om bit će potpisan u najkraćem roku

Abazović: Ugovor sa SPC-om bit će potpisan u najkraćem roku

Al Jazeera 27.06.2022
Premijer Crne Gore Dritan Abazović poručio je da će Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) biti potpisan u najkraćem roku. Odgovarajući na zastupnička pitanja, u Podgorici poručio da je Temeljni ugovor sada već tehničko pitanje… »
Abazović: Uskoro rešenje pitanja Temeljnog ugovora sa SPC

Abazović: Uskoro rešenje pitanja Temeljnog ugovora sa SPC

Glas Amerike 27.06.2022
Podgorica — Premijer Crne Gore Dritan Abazović kazao je u ponedjeljak da “uskoro očekuje rješenje pitanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom”. “Mislim da ćemo tokom ove nedjelje, ili u ova dva, tri dana javnost obavijestiti o… »
Crnogorski premijer Dritan Abazović u sredu dolazi u zvaničnu posetu Beogradu

Crnogorski premijer Dritan Abazović u sredu dolazi u zvaničnu posetu Beogradu

Danas 27.06.2022
Odnosi nekada “dva oka u glavi”, Srbije i Crne Gore, poslednjih godina su očigledno na niskim granama, a prva poseta crnogorskog premijera Dritana Abazovića Beogradu mogla bi da bude prekretnica koja će doneti uspostavljanje boljih odnosa i… »
Abazović: Uskoro rešenje pitanja Temeljnog ugovora

RTV 27.06.2022
PODGORICA - Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da je potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) obaveza države i da će se to pitanje uskoro rešiti. "Sve što sam ikad rekao, iza toga stojim i nema nikakvog… »

Vesti online 27.06.2022
Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da je potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) obaveza države i da će se to pitanje uskoro rešiti. – Sve što sam ikad rekao, iza toga stojim i nema nikakvog mrdanja… »

Euronews 27.06.2022
Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) obaveza države i da će se to pitanje uskoro rešiti. "Sve što sam ikad rekao, iza toga stojim i nema nikakvog mrdanja. Temeljni… »

Vesti dana »