Povezane vesti
Đorđe David mi je spasio život! Aleksandru za dlaku umaklo prvo mesto u zg, otkrio da li se razočarao, pa progovorio o poroku…
Kurir 27.06.2022
Aleksandar Josifovski došao je do samog kraja velikog finala u kojem se za pobedu borio sa Nerminom Handžićem. Josifovski je bio jedan od favorita i mnogi su mislili da će čak on pobediti, a po silasku sa scene podelio je prve utiske. - Ja sam zadovoljan… »
Vicešampion „Zvezda Granda“ o alkoholu: Đorđe David mi je spasao život
Nova 27.06.2022
Aleksandar Josifovski došao je do samog kraja velikog finala u kojem se za pobedu borio sa Nerminom Handžićem. Josifovski je bio jedan od favorita i mnogi su mislili da će čak on pobediti, a po silasku sa scene podelio je sa nama prve utiske. „Ja sam… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Vlastima bitan privid obrazovanja, ispada da ispiti mogu biti i van fakulteta
Beta pre 40 minutajoš 12 povezanih

Grlić Radman: U iranskom napadu na Tel Aviv lakše povređeni hrvatski konzul i njegova supruga
N1 Info pre 20 minutajoš 25 povezanih

Iran udara na Ameriku! Napašćemo vojne baze SAD na Bliskom istoku, pretnje upućene i Britaniji i Francuskoj! Tel Aviv uzvraća: "goreće Teheran"! (video, foto)
Kurir pre 10 minutajoš 68 povezanih

Nakon vrelih dana sledi neprijatno iznenađenje Najava RHMZ za pljuskove sa grmljavinom od ovog datuma, evo i gde
Alo pre 10 minutajoš 28 povezanih

Šej pokazao zašto je MVP i uradio nešto što niko nije od 1947!
Sportske.net pre 55 minutajoš 21 povezana