Povezane vesti
Podrška inkluziji starije populacije: Naučili da koriste mobilne telefone i od snimljenih fotografija nastala izložba (FOTO)
InfoKG 27.06.2022
Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS), Populacioni fond Ujedinjenih nacija i Crveni krst Srbije koji zajednički sprovode program „Podrška EU socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ uz podršku Evropske unije, organizovali su… »
Podrška inkluziji starije populacije
Veliki park 27.06.2022
Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS), Populacioni fond Ujedinjenih nacija i Crveni krst Srbije koji zajednički sprovode program „Podrška EU socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ uz podršku Evropske unije, organizovali su… »
Zbog čega je važno zdravo starenje?
RTK 27.06.2022
Podrška inkluziji starije populacije, jedan je od ciljeva programa koji u Srbiji, uz finansijsku podršku Evropske unije, realizuju UNOPS, Populacioni fond Ujedinjenih nacija i Crveni krst. Značaj ove teme prepoznaje i lokalna samouprava, koja finansira… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 19. avgust: Sutra sunčano i toplo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 54 povezane
Još jedan osumnjičeni za napad na Stevana Filipovića priznao delo, traga se za trećim
Nedeljnik pre 15 minutajoš 28 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 3 satajoš 124 povezane
Alpac Capital preuzeo upravljanje medijima u Srbiji pre dozvole regulatora
Naslovi.ai pre 2 satajoš 33 povezane