Povezane vesti

Jović predstavljen u majamiju - gledao sam Jokića, luku i batlera! Nikola se nasmejao, pa poručio: Kada sam to video...

Jović predstavljen u majamiju - gledao sam Jokića, luku i batlera! Nikola se nasmejao, pa poručio: Kada sam to video...

Mondo 27.06.2022
Nikola Jović je održao i prvu konferenciju za medije kao košarkaš Majamija. Nikola Jović je održao i prvu konferenciju za medije kao košarkaš Majamija. Nikola Jović je i zvanično košarkaš Majamija. Predstavljen je na Floridi i dres sa brojem 5 dodeli li… »
Jović predstavljen u Majamiju: ‘Igraće 47 minuta po meču i odmah biti starter’

Jović predstavljen u Majamiju: ‘Igraće 47 minuta po meču i odmah biti starter’

Hot sport 27.06.2022
Nikola Jović, srpski košarkaš, predstavljen je u Majamiju. Uz njega su na konferenciji za meije bili prisutni predsednik kluba Pet Rajli i Erik Spolstra, trener Hita. Rajli je najpre istakao da je zadovoljan što su ga draftovali sa 27. pozicije. – Mislim… »
"Jović ide u prvu petorku majamija i igraće 47 minuta po meču"! Legendarni as oduševljen Srbinom: Ponavljao sam 2 reči!

"Jović ide u prvu petorku majamija i igraće 47 minuta po meču"! Legendarni as oduševljen Srbinom: Ponavljao sam 2 reči!

Mondo 27.06.2022
Legendarni igrač, trenera, a sada i predsednik Majamia oduševljen je dolaskom Nikole Jovića na Floridu. Legendarni igrač, trenera, a sada i predsednik Majamia oduševljen je dolaskom Nikole Jovića na Floridu. Nikola Jović biće novi predstavnik Srbije u… »

Vesti dana »