Повезане вести

У регистру доживотно 544 педофила

У регистру доживотно 544 педофила

Радио 021 28.06.2022
У регистру педофила тренутно се налази 544 правоснажно осуђених, најновији су подаци Управе за извршење кривичних санкција. Они ће у овом регистру, подсећају у Управи, бити доживотно, а закон им забрањује да се најдуже 20… »
"Имам рупе: У глави..." Пуцао у бившу супругу, па покушао да се убије, а ево како се бранио пред тужиоцем

"Имам рупе: У глави..." Пуцао у бившу супругу, па покушао да се убије, а ево како се бранио пред тужиоцем

Блиц 28.06.2022
У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушан је В. М. (42) ,због сумње да је у суботу пуцао у бившу супругу, а затим покушао да се убије, а трагедију је спречила полиција када му је из руке одузела оружје. Тужилаштво је након… »
Регистар педофила треба бити јаван! Игор Јурић о важности ове иницијативе, у Србији је 544 правоснажно осуђених преступника

Регистар педофила треба бити јаван! Игор Јурић о важности ове иницијативе, у Србији је 544 правоснажно осуђених преступника

Курир 28.06.2022
У координисаној акцији београдске полиције у Лазаревцу је ухапшен младић који је у петак, у оближњем селу Араповац, покушао да обљуби девојчицу од 14 година. Наводно је попила неколико пива и села у ауто с њим па су се одвезли… »
Шок одбрана младића осумњиченог за напаствовање девојчице (14): Пипкао сам је али сам престао, сетио сам се да имам девојку?!…

Шок одбрана младића осумњиченог за напаствовање девојчице (14): Пипкао сам је али сам престао, сетио сам се да имам девојку?!…

Курир 28.06.2022
БЕОГРАД - Младић И. Ј. (20) саслушан је у Вишем јавном тужилаштву због сумње да је у петак увече одбљубио девојчицу (14) из околине Лазаревца и запрепастио надлежне својом одбраном. Тужилац је тражио да му се одреди притвор до… »
Пипкао сам је па се сетио да имам девојку: Шок изјава младића из Лазаревца који је девојчицу оставио без свести на њиви

Пипкао сам је па се сетио да имам девојку: Шок изјава младића из Лазаревца који је девојчицу оставио без свести на њиви

Мондо 28.06.2022
Младић И. Ј. (20) ухапшен је у петак због сумње да је покушао да обљуби девојчицу, а јуче је изнео срамну одбрану! Младић И. Ј. (20) ухапшен је у петак због сумње да је покушао да обљуби девојчицу, а јуче је изнео срамну… »

Вести дана »