Povezane vesti
U registru doživotno 544 pedofila
Radio 021 28.06.2022
U registru pedofila trenutno se nalazi 544 pravosnažno osuđenih, najnoviji su podaci Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. Oni će u ovom registru, podsećaju u Upravi, biti doživotno, a zakon im zabranjuje da se najduže 20 godina približavaju mestima na… »
"Imam rupe: U glavi..." Pucao u bivšu suprugu, pa pokušao da se ubije, a evo kako se branio pred tužiocem
Blic 28.06.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je V. M. (42) ,zbog sumnje da je u subotu pucao u bivšu suprugu, a zatim pokušao da se ubije, a tragediju je sprečila policija kada mu je iz ruke oduzela oružje. Tužilaštvo je nakon saslušanja zatražilo… »
Registar pedofila treba biti javan! Igor Jurić o važnosti ove inicijative, u Srbiji je 544 pravosnažno osuđenih prestupnika
Kurir 28.06.2022
U koordinisanoj akciji beogradske policije u Lazarevcu je uhapšen mladić koji je u petak, u obližnjem selu Arapovac, pokušao da obljubi devojčicu od 14 godina. Navodno je popila nekoliko piva i sela u auto s njim pa su se odvezli u nepoznatom pravcu i na… »
Šok odbrana mladića osumnjičenog za napastvovanje devojčice (14): Pipkao sam je ali sam prestao, setio sam se da imam devojku?!…
Kurir 28.06.2022
BEOGRAD - Mladić I. J. (20) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je u petak uveče odbljubio devojčicu (14) iz okoline Lazarevca i zaprepastio nadležne svojom odbranom. Tužilac je tražio da mu se odredi pritvor do 30 dana. Kako piše… »
Pipkao sam je pa se setio da imam devojku: Šok izjava mladića iz Lazarevca koji je devojčicu ostavio bez svesti na njivi
Mondo 28.06.2022
Mladić I. J. (20) uhapšen je u petak zbog sumnje da je pokušao da obljubi devojčicu, a juče je izneo sramnu odbranu! Mladić I. J. (20) uhapšen je u petak zbog sumnje da je pokušao da obljubi devojčicu, a juče je izneo sramnu odbranu! U koordinisanoj… »
Vesti dana »
Počeo sastanak predsednika Vučića sa timovima za energetsku stabilnost
Sputnik pre 18 minutajoš 28 povezanih
Objavljeno 35 adresa na kojima Novosađani mogu podneti prijavu za legalizaciju objekata
Radio 021 pre 58 minutajoš 49 povezanih
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 18 minutajoš 32 povezane
Uživo Dramatično: Dignuta ruska zastava; "Ukrajinci, gde ste?"; "Pao" PVO sistem Ukrajine FOTO/VIDEO
B92 pre 18 minutajoš 33 povezane
Jokiću su 3,9 sekunde dovoljne da napravi čudo: Pogledajte šta je uradio dok su ga "tukli"
Mondo pre 33 minutajoš 36 povezanih