Povezane vesti
Dejan Jović: Srbija bi bila mnogo više suverena da je članica EU i NATO
Nova 28.06.2022
Profesor Fakulteta političkih nauka u Zagrebu Dejan Jović izjavio je u Novom Sadu da bi Srbija bila više suverena da je članica EU i NATO i dodao da je takav slučaj bio sa Hrvatskom. „Srbija bi bila puno više suverena da je u EU i NATO, bez obzira što ja… »
N1 Info 28.06.2022
Profesor Fakulteta političkih nauka u Zagrebu Dejan Jović izjavio je u Novom Sadu da bi Srbija bila više suverena da je članica EU i NATO i dodao da je takav slučaj bio sa Hrvatskom. „Srbija bi bila puno više suverena da je u EU i NATO, bez obzira što ja… »
Danas 28.06.2022
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihtera pogodio Filipine: Ima poginulih, urušavaju se zgrade, izdato upozorenje na cunami
Nova pre 41 minutajoš 31 povezana
CIK u Prištini na osnovu 99,40% biračkih mesta: Samoopredeljenje 42,92%; Srpska lista u svim srpskim sredinama osvojila apsolutnu većinu
RTV pre 36 minutajoš 14 povezanih
Srbija ulazi u period visokih temperatura: Jedan datum posebno privlači pažnju meteorologa
Mondo pre 11 minutajoš 14 povezanih
Prvi rezultati izbora u Jermeniji: Pašinijan proglasio pobedu, stigli rezultati sa petine birališta
NIN pre 51 minutajoš 15 povezanih