Povezane vesti
Miksovao sam heroin i kokain! Karić o paklu koji je prošao - "Jedva sam se izvukao! Ne pitajte da li sam krao"
Mondo 28.06.2022
Otac učesnika Zadruge Stefana Karića, Osman progovorio je o paklu kroz koji je prošao kada je konzumirao narkotike. Otac učesnika Zadruge Stefana Karića, Osman progovorio je o paklu kroz koji je prošao kada je konzumirao narkotike. Osman Karić pojavio se… »
(Video) "mešao sam heroin i kokain": Ispovest Osmana Karića o paklu droge: "Jedva sam se izvukao, nemojte me pitati da li sam…
Blic 27.06.2022
Otac zadrugara Stefana Karića, Osman Karić pojavio se na događaju koji je organizovala ekipa emisije "Pitam za druga". Osman je prokomentarisao navodnu prevaru njegovog sina u rijalitiju "Zadruga", sa Marijanom Zonjić, te istakao da njegov sin nikad ne… »
Vesti dana »
RHMZ javlja: Ako ste upravo krenuli na posao, jedna pojava preti da vam pokvari jutro - otvorite četvore oči za volanom!
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih
Sumi obasut dronovima! Grad u mraku: U roku od pola sata, Rusi su izveli više od 10 udara
Alo pre 57 minutajoš 12 povezanih
Novi Vestbrukov tripl-dabl malo za Kingse, samo su Jokić i Gidi ispred njega
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
Dan posvećen Svetom Alimpiju Stolpniku, iscelitelju i zaštitniku stočara
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih