Povezane vesti
Miksovao sam heroin i kokain! Karić o paklu koji je prošao - "Jedva sam se izvukao! Ne pitajte da li sam krao"
Mondo 28.06.2022
Otac učesnika Zadruge Stefana Karića, Osman progovorio je o paklu kroz koji je prošao kada je konzumirao narkotike. Otac učesnika Zadruge Stefana Karića, Osman progovorio je o paklu kroz koji je prošao kada je konzumirao narkotike. Osman Karić pojavio se… »
(Video) "mešao sam heroin i kokain": Ispovest Osmana Karića o paklu droge: "Jedva sam se izvukao, nemojte me pitati da li sam…
Blic 27.06.2022
Otac zadrugara Stefana Karića, Osman Karić pojavio se na događaju koji je organizovala ekipa emisije "Pitam za druga". Osman je prokomentarisao navodnu prevaru njegovog sina u rijalitiju "Zadruga", sa Marijanom Zonjić, te istakao da njegov sin nikad ne… »
Vesti dana »
"Evropa pred civilizacijskim brisanjem"! Trampov dokument digao buru: Ako se nastavi urušavanje, kontinent će biti neprepoznatljiv za manje od 20 godina!
Kurir pre 44 minutajoš 1 povezana
"Ovakva retorika ne služi miru, pomirenju niti budućnosti u regionu", Gašić: Pozivamo međunarodne partnere da osude ovu opasnu retoriku ministra odbrane BiH
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Srđan Jandrić je pobednik "Masterchef Srbija", osvojio nagradu od 50.000 evra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
RHMZ objavio najnoviju prognozu: Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 1 satjoš 1 povezana