Povezane vesti
Miksovao sam heroin i kokain! Karić o paklu koji je prošao - "Jedva sam se izvukao! Ne pitajte da li sam krao"
Mondo 28.06.2022
Otac učesnika Zadruge Stefana Karića, Osman progovorio je o paklu kroz koji je prošao kada je konzumirao narkotike. Otac učesnika Zadruge Stefana Karića, Osman progovorio je o paklu kroz koji je prošao kada je konzumirao narkotike. Osman Karić pojavio se… »
(Video) "mešao sam heroin i kokain": Ispovest Osmana Karića o paklu droge: "Jedva sam se izvukao, nemojte me pitati da li sam…
Blic 27.06.2022
Otac zadrugara Stefana Karića, Osman Karić pojavio se na događaju koji je organizovala ekipa emisije "Pitam za druga". Osman je prokomentarisao navodnu prevaru njegovog sina u rijalitiju "Zadruga", sa Marijanom Zonjić, te istakao da njegov sin nikad ne… »
Vesti dana »
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Tramp zapretio Iranu: "Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništa!"
Euronews pre 15 minutajoš 37 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 3 satajoš 89 povezanih
Ovako izgleda Svetsko rukometno prvenstvo, Srbija zna svoj šešir
Sport klub pre 10 minutajoš 59 povezanih
Ovo je prvi i poslednji put da smo bili na Evroviziji: Momci iz "Lavine" otkrili šta se dešavalo iza kulisa takmičenja (foto)
Večernje novosti pre 4 satijoš 29 povezanih
Šok u Italiji u 96. minutu: Gol Nikole Štulića u nadoknadi promenio je sve u borbi za opstanak u Seriji A!
Telegraf pre 14 minutajoš 30 povezanih