Повезане вести
Мајами због Јовића пише ћирилицом! Пет Рајли: ''Могу да те зовем Ник?''
Спортске.нет 28.06.2022
Прижељкивали смо тандем Јокић-Јовић у Денверу, али ипак је Мајами на недавном НБА драфту одлучио да изабере Николу Јовића који је овог месеца напунио тек 19 година. Велику пажњу српском кошаркашу овох дана пружају у Мајамију… »
Никола Јовић: Мало од Дончића, мало од Јокића...
Спортски журнал 28.06.2022
Јовић представљен у Мајамију у друштву Пета Рајлија, причао о томе чију игру копира, шта очекује на Флориди. Објављен је снимак из просторије, опремљене попут оних у НАСА, где се види како сви гледају у велике мониторе. На… »
НБА легенда о Јовићу: Нека не брине за минутажу, одмах иде у стартну петорку
Нова 28.06.2022
Сви са нестрпљењем чекају да виде Јовића у дресу Мајамија Српски кошаркаш Никола Јовић представљен је као нови лан Мајами Хита, а речи хвале за њега имао је први човек клуба легендарни Пет Рајли. „Спо (Ерик Сполстра) и ја смо… »
Рајли о Јовићевој минутажи: Не треба да брине о томе
Спорт клуб 28.06.2022
Никола Јовић представљен је као нови члан Мајами Хита, а веома похвално о њему причао је легендарни Пет Рајли. – Спо (Ерик Сполстра) и ја смо разговарали са њим око пола сата. Мислим да је посебно обратио пажњу када се… »
Јовић на представљању у Мајамију: Заиста уживам у овом процесу
Н1 Инфо 28.06.2022
Никола Јовић представљен је као нови члан Мајами Хита, а веома похвално о њему причао је легендарни Пет Рајли. – Спо (Ерик Сполстра) и ја смо разговарали са њим око пола сата. Мислим да је посебно обратио пажњу када се… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 59 минутајош 3 повезане