Povezane vesti
Kažnjen javni izvršitelj, nezakonito oduzeo objekat u Beogradu
Nova ekonomija 28.06.2022
Disciplinska komisija Ministarstva pravde zabranila je rad na godinu dana izvršitelju Aleksandru Ristoviću, saopštila je organizacija Krov nad glavom. Ristović je, kako se navodi, kupcu predao objekat koji nije bio predmet prodaje niti izvršenja. Kako se… »
Za krov nad glavom: Suspendovan izvršitelj koji je zloupotrebio ovlašćenja
Novi magazin 28.06.2022
Inicijativa "Za krov nad glavom" saopštila je danas da je disciplinska komisija Ministarstva pravde zabranila rad na godinu dana izvršitelju Aleksandru Ristoviću zato što je u novembru kupcu predao nepokretnost koja nije bila predmet prodaje niti… »
Izvršitelj oteo i prodao pekaru: Zbog pljačke suspendovan na godinu dana
Nova 28.06.2022
Inicijativa "Za krov nad glavom" saopštila je danas da je disciplinska komisija Ministarstva pravde zabranila rad na godinu dana izvršitelju Aleksandru Ristoviću zato što je u novembru kupcu predao nepokretnost koja nije bila predmet prodaje niti… »
Vesti dana »
Papa povodom godišnjice Černobilja: Podsetnik na rizike upotrebe atomske energije
NIN pre 1 satjoš 38 povezanih
"Zaprepastila me vest o oružanom napadu" Cvijanović se oglasila o pucnjavi tokom Trampve večere: Nasilje ne može biti prihvatljivo sredstvo političke borbe"
Kurir pre 56 minutajoš 97 povezanih
(Foto) Tramp: Pretpostavljam da sam bio meta, ništa me neće odvratiti od rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 87 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Ljudska vrsta je danas ponovo pomerila sve postojeće granice: Vreme za koje niko nikada nije istrčao maraton je ostvareno!
Hot sport pre 2 satajoš 23 povezane