Povezane vesti
Nova.rs na mestu zločina: Devojčica silovana posle turnira u malom fudbalu
Nova 28.06.2022
Reporteri Nova.rs posetili su danas Arapovac kod Lazarevca, mesto u kom se, prema sumnjama policije i tužilaštva, prekjuče (nedelja) dogodio jeziv zločin, kada je devojčica (14) silovana. Kako saznajemo sa lica mesta, napad se dogodio nakon Vidovdanskog… »
Tužilaštvo traži veštačenje odeće napastvovane devojčice (14) iz Lazarevca: Mladić (20) izneo sramnu odbranu
Telegraf 28.06.2022
- Malo sam je ljubio i pipkao, a prestao sam kada sam se setio da imam devojku. Nisam je povredio- pravdao se u tužilaštvu osumnjičeni I.J. Viši sud u Beogradu odredio je pritvor I.J. (20) zbog sumnje da je u okolini Lazarevca obljubio devojčicu (14), a… »
Određen pritvor manijaku osumnjičenom za obljubu devojčice (14)
Nova 28.06.2022
Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana I. J. (20) koji se sumnjiči da je u petak pokušao da obljubi 14-godišnju devojčicu. Osumnjičenom je u ponedeljak određen pritvor da ne bi uticao na svedoke, potvrdila je za Tanjug portparolka suda Tatjana… »
Određen pritvor osumnjičenom za obljubu devojčice (14)
Euronews 28.06.2022
Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana I. J. (20) koji se sumnjiči da je u petak pokušao da obljubi 14-godišnju devojčicu. Osumnjičenom je u ponedeljak određen pritvor da ne bi uticao na svedoke, potvrdila je za Tanjug portparolka suda Tatjana… »
Pritvor osumnjičenom za pokušaj obljube četrnaestogodišnje devojčice
RTV 28.06.2022
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana I. J. (20) koji se sumnjiči da je u petak pokušao da obljubi 14-godišnju devojčicu. Osumnjičenom je u ponedeljak određen pritvor da ne bi uticao na svedoke, potvrdila je za Tanjug portparolka… »
Vesti dana »

Dačić o incidentu u Novom Sadu: Policija onemogućena da pomogne dekanu, pripadnici interventne jedinice gurani i udarani
Euronews pre 28 minutajoš 36 povezanih

Zvezda bez Lige šampiona: Žaža golom u finišu poslao kiparski Pafos u elitu
BBC News pre 8 minutajoš 101 povezana

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 11 satijoš 32 povezane

Ko je "Mojo"? Legenda Pafosa izazvala delirijum na stadionu, Kurir na licu mesta sve snimio! (foto)
Kurir pre 48 minutajoš 36 povezanih