Povezane vesti
Nova.rs na mestu zločina: Devojčica silovana posle turnira u malom fudbalu
Nova 28.06.2022
Reporteri Nova.rs posetili su danas Arapovac kod Lazarevca, mesto u kom se, prema sumnjama policije i tužilaštva, prekjuče (nedelja) dogodio jeziv zločin, kada je devojčica (14) silovana. Kako saznajemo sa lica mesta, napad se dogodio nakon… »
Tužilaštvo traži veštačenje odeće napastvovane devojčice (14) iz Lazarevca: Mladić (20) izneo sramnu odbranu
Telegraf 28.06.2022
- Malo sam je ljubio i pipkao, a prestao sam kada sam se setio da imam devojku. Nisam je povredio- pravdao se u tužilaštvu osumnjičeni I.J. Viši sud u Beogradu odredio je pritvor I.J. (20) zbog sumnje da je u okolini Lazarevca obljubio devojčicu… »
Određen pritvor osumnjičenom za obljubu devojčice (14)
Euronews 28.06.2022
Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana I. J. (20) koji se sumnjiči da je u petak pokušao da obljubi 14-godišnju devojčicu. Osumnjičenom je u ponedeljak određen pritvor da ne bi uticao na svedoke, potvrdila je za Tanjug portparolka suda… »
Određen pritvor manijaku osumnjičenom za obljubu devojčice (14)
Nova 28.06.2022
Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana I. J. (20) koji se sumnjiči da je u petak pokušao da obljubi 14-godišnju devojčicu. Osumnjičenom je u ponedeljak određen pritvor da ne bi uticao na svedoke, potvrdila je za Tanjug portparolka suda… »
Pritvor osumnjičenom za pokušaj obljube četrnaestogodišnje devojčice
RTV 28.06.2022
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana I. J. (20) koji se sumnjiči da je u petak pokušao da obljubi 14-godišnju devojčicu. Osumnjičenom je u ponedeljak određen pritvor da ne bi uticao na svedoke, potvrdila je za Tanjug… »
Vesti dana »
I danas natprosečno toplo za ovo doba godine! Oglasio se RHMZ: Temperatura do 19 stepeni, a onda sledi obrt
Telegraf pre 42 minutajoš 12 povezanih
Los Angeles okružen šumskim požarima van kontrole, najmanje pet mrtvih
Al Jazeera pre 36 minutajoš 9 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj stradalih u ruskom udaru na Zaporožje; Zaseda Kontakt grupa "Ramštajn"
RTV pre 30 minutajoš 6 povezanih
Joanikije: Možeš istovremeno biti i Srbin i Crnogorac – kao što možeš biti i stric i ujak
N1 Info pre 54 minutajoš 5 povezanih