Повезане вести
Нова.рс на месту злочина: Девојчица силована после турнира у малом фудбалу
Нова 28.06.2022
Репортери Нова.рс посетили су данас Араповац код Лазаревца, место у ком се, према сумњама полиције и тужилаштва, прекјуче (недеља) догодио језив злочин, када је девојчица (14) силована. Како сазнајемо са лица места, напад се… »
Тужилаштво тражи вештачење одеће напаствоване девојчице (14) из Лазаревца: Младић (20) изнео срамну одбрану
Телеграф 28.06.2022
- Мало сам је љубио и пипкао, а престао сам када сам се сетио да имам девојку. Нисам је повредио- правдао се у тужилаштву осумњичени И.Ј. Виши суд у Београду одредио је притвор И.Ј. (20) због сумње да је у околини Лазаревца… »
Одређен притвор манијаку осумњиченом за обљубу девојчице (14)
Нова 28.06.2022
Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана И. Ј. (20) који се сумњичи да је у петак покушао да обљуби 14-годишњу девојчицу. Осумњиченом је у понедељак одређен притвор да не би утицао на сведоке, потврдила је за Тањуг… »
Одређен притвор осумњиченом за обљубу девојчице (14)
Еуроневс 28.06.2022
Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана И. Ј. (20) који се сумњичи да је у петак покушао да обљуби 14-годишњу девојчицу. Осумњиченом је у понедељак одређен притвор да не би утицао на сведоке, потврдила је за Тањуг… »
Притвор осумњиченом за покушај обљубе четрнаестогодишње девојчице
РТВ 28.06.2022
БЕОГРАД - Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана И. Ј. (20) који се сумњичи да је у петак покушао да обљуби 14-годишњу девојчицу. Осумњиченом је у понедељак одређен притвор да не би утицао на сведоке, потврдила је… »
Вести дана »
Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Мој Нови Сад пре 3 минутајош 22 повезане
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 2 сатајош 9 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 3 сатајош 3 повезане
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Бета пре 29 минутајош 25 повезаних