Повезане вести
Нова.рс на месту злочина: Девојчица силована после турнира у малом фудбалу
Нова 28.06.2022
Репортери Нова.рс посетили су данас Араповац код Лазаревца, место у ком се, према сумњама полиције и тужилаштва, прекјуче (недеља) догодио језив злочин, када је девојчица (14) силована. Како сазнајемо са лица места, напад се… »
Тужилаштво тражи вештачење одеће напаствоване девојчице (14) из Лазаревца: Младић (20) изнео срамну одбрану
Телеграф 28.06.2022
- Мало сам је љубио и пипкао, а престао сам када сам се сетио да имам девојку. Нисам је повредио- правдао се у тужилаштву осумњичени И.Ј. Виши суд у Београду одредио је притвор И.Ј. (20) због сумње да је у околини Лазаревца… »
Одређен притвор манијаку осумњиченом за обљубу девојчице (14)
Нова 28.06.2022
Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана И. Ј. (20) који се сумњичи да је у петак покушао да обљуби 14-годишњу девојчицу. Осумњиченом је у понедељак одређен притвор да не би утицао на сведоке, потврдила је за Тањуг… »
Одређен притвор осумњиченом за обљубу девојчице (14)
Еуроневс 28.06.2022
Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана И. Ј. (20) који се сумњичи да је у петак покушао да обљуби 14-годишњу девојчицу. Осумњиченом је у понедељак одређен притвор да не би утицао на сведоке, потврдила је за Тањуг… »
Притвор осумњиченом за покушај обљубе четрнаестогодишње девојчице
РТВ 28.06.2022
БЕОГРАД - Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана И. Ј. (20) који се сумњичи да је у петак покушао да обљуби 14-годишњу девојчицу. Осумњиченом је у понедељак одређен притвор да не би утицао на сведоке, потврдила је… »
Вести дана »
Студенти поручили Вучићу на Андрићевом венцу: Ваше време је истекло, распишите изборе
Н1 Инфо пре 54 минутајош 25 повезаних
Украјина на прекретници: Зеленски одлучио да ли ће бити промене закона за изборе у земљи
Вечерње новости пре 44 минутајош 38 повезаних
Од јуче за легализацију пријављено више од 45.000 објеката
Вести онлине пре 39 минутајош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане