Повезане вести

Нова.рс на месту злочина: Девојчица силована после турнира у малом фудбалу

Нова.рс на месту злочина: Девојчица силована после турнира у малом фудбалу

Нова 28.06.2022
Репортери Нова.рс посетили су данас Араповац код Лазаревца, место у ком се, према сумњама полиције и тужилаштва, прекјуче (недеља) догодио језив злочин, када је девојчица (14) силована. Како сазнајемо са лица места, напад се… »
Тужилаштво тражи вештачење одеће напаствоване девојчице (14) из Лазаревца: Младић (20) изнео срамну одбрану

Тужилаштво тражи вештачење одеће напаствоване девојчице (14) из Лазаревца: Младић (20) изнео срамну одбрану

Телеграф 28.06.2022
- Мало сам је љубио и пипкао, а престао сам када сам се сетио да имам девојку. Нисам је повредио- правдао се у тужилаштву осумњичени И.Ј. Виши суд у Београду одредио је притвор И.Ј. (20) због сумње да је у околини Лазаревца… »
Одређен притвор манијаку осумњиченом за обљубу девојчице (14)

Одређен притвор манијаку осумњиченом за обљубу девојчице (14)

Нова 28.06.2022
Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана И. Ј. (20) који се сумњичи да је у петак покушао да обљуби 14-годишњу девојчицу. Осумњиченом је у понедељак одређен притвор да не би утицао на сведоке, потврдила је за Тањуг… »
Одређен притвор осумњиченом за обљубу девојчице (14)

Одређен притвор осумњиченом за обљубу девојчице (14)

Еуроневс 28.06.2022
Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана И. Ј. (20) који се сумњичи да је у петак покушао да обљуби 14-годишњу девојчицу. Осумњиченом је у понедељак одређен притвор да не би утицао на сведоке, потврдила је за Тањуг… »
Притвор осумњиченом за покушај обљубе четрнаестогодишње девојчице

Притвор осумњиченом за покушај обљубе четрнаестогодишње девојчице

РТВ 28.06.2022
БЕОГРАД - Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана И. Ј. (20) који се сумњичи да је у петак покушао да обљуби 14-годишњу девојчицу. Осумњиченом је у понедељак одређен притвор да не би утицао на сведоке, потврдила је… »

Вести дана »