Povezane vesti
Grad upozorava taksiste da na vreme produže dozvole
Moj Novi Sad 28.06.2022
Izmenom Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, Gradska uprava za saobraćaj i puteve je 2019. godine uskladila Odluku o taksi prevozu na teritoriji Grada Novog Sada. Taksi dozvole za vozilo i vozača, koje su izdate na osnovu odobrenja za… »
Bez ovog neće moći da rade: Grad apeluje na taksiste da na vreme podnesu zahtev za produženje dozvole pre nego što istekne
Blic 28.06.2022
Gradska uprava za saobraćaj i puteve podsetila je taksiste da na vreme podnesu zahtev za dobijanje dozvole, navodeći da je Odluka o taksi prevozu usklađena sa Zakonom. - Izmenom Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, Gradska uprava za… »
Ističu taksi dozvole, zahtevi za produženje u Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve
RTV 28.06.2022
NOVI SAD - Izmenom Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, Gradska uprava za saobraćaj i puteve je 2019. godine uskladila Odluku o taksi prevozu na teritoriji Grada Novog Sada. Odlukom su, između ostalog, propisani uslovi za obavljanje taksi… »
Odluka o taksi prevozu usklađena sa Zakonom
Dnevnik 28.06.2022
Izmenom Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, Gradska uprava za saobraćaj i puteve je 2019. godine uskladila Odluku o taksi prevozu na teritoriji Grada Novog Sada. Odlukom su, između ostalog, propisani uslovi za obavljanje taksi prevoza… »
Vesti dana »
Uhapšeni bivši ministri Vesić i Tanasković zbog nesreće u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 10 minutajoš 192 povezane
Vučić: Slovačka je bratska zemlja; Fico: Nikada nećemo izneveriti Srbiju po pitanju Kosova
RTS pre 35 minutajoš 56 povezanih
(Video) "zabranjeno je da o tome govoriš": Haos na konferenciji Zaharove: Zazvonio joj je telefon nakon velikog udara na Ukrajinu, nastala je pometnja
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 3 satajoš 95 povezanih
Novo hapšenje zbog tragedije u Novom Sadu! Oglasilo se tužilaštvo - Zadržana još jedna osoba, za drugom se traga
Kurir pre 27 minutajoš 41 povezana