Повезане вести
„Драшко ме је опсовао због слике у венчаници, а ја сам хтела само маркетинг“
Нова 28.06.2022
Тања Савић признала је да је била у вези с градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем, те открила због чега више нису заједно. Наиме, певачица се на самом почетку дотакла афере „венчаница“ када је недавно на друштвеној… »
Тања Савић понизила градоначелника Бањалуке: Драшка сам шутнула, служио ми је за маркетинг! Ево колико су били у вези
Курир 28.06.2022
Тања Савић признала је да је била у вези с градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем, те открила због чега више нису заједно. Наиме, певачица се на самом почетку дотакла афере "венчаница" када је недавно на друштвеној… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026; Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
РТВ пре 35 минутајош 21 повезана
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 10 минутајош 19 повезаних
Србија ће бити друга Швајцарска кад се реши то питање! Грађани о легализацији: Раније је поступак био сачувај, Боже! Сад је све олакшано (видео)
Ало пре 1 сатјош 30 повезаних
Нова дигитална платформа: Грађани Србије од данас могу да прате цене у трговинским ланцима
Еуроневс пре 1 сатјош 16 повезаних