Povezane vesti
„Draško me je opsovao zbog slike u venčanici, a ja sam htela samo marketing“
Nova 28.06.2022
Tanja Savić priznala je da je bila u vezi s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, te otkrila zbog čega više nisu zajedno. Naime, pevačica se na samom početku dotakla afere „venčanica“ kada je nedavno na društvenoj mreži Instagram okačila… »
Tanja Savić ponizila gradonačelnika Banjaluke: Draška sam šutnula, služio mi je za marketing! Evo koliko su bili u vezi
Kurir 28.06.2022
Tanja Savić priznala je da je bila u vezi s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, te otkrila zbog čega više nisu zajedno. Naime, pevačica se na samom početku dotakla afere "venčanica" kada je nedavno na društvenoj mreži Instagram okačila… »
Vesti dana »
RHMZ o temperaturama u Srbiji: Najtoplije u Kikindi i na Paliću, izmereno 36 stepeni
Euronews pre 7 minutajoš 36 povezanih
MUP: Pretakanje amonijaka nakon curenja u Guči uspješno izvršeno, evakuirano sedam osoba
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 49 povezanih
Iran i SAD razmjenjuju optužbe, napadi se nastavljaju uprkos krhkom primirju
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 38 povezanih
Srbin ih šokirao golom u 96. minutu na Mundijalu, a oni šokantno slavili kao da su pobedili, evo i zašto!
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane
Prva reakcija naprednjaka na procenu Arhiva javnih skupova o broju građana na jučerašnjem SNS mitingu
Glas Zaječara pre 12 minutajoš 19 povezanih