Povezane vesti
Večeras počinje "Blokstok" festival (AUDIO)
RTV 28.06.2022
NOVI SAD - Već više od dve decenije u Železničkom parku u Novom Sadu održava se jedan od najboljih rokenrol festivala u Novom Sadu. Ove godine posetioce Blokstok festivala po prvi put očekuje dvodnevna žurka u parku 1. i 2. jula, a konačno su poznate i… »
Ovog vikenda Blokstok u Železničkom parku
NoviSad.com 28.06.2022
Novi Sad - Ovogodišnji Blokstok okupiće novosadske bendove u dva festivalska dana, 1. i 2. jula, u Železničkom parku. Festival će oba dana otvarati mladi, autorski bendovi iz Novog Sada. Festival će u petak otvoriti novosadski bend Neon, koji je aktivan… »
Blokstok objavio satnicu: Mladi bendovi uvertira za Ateiste, Hanterse, Grivu, Ritam nereda...
Moj Novi Sad 28.06.2022
Više od dve decenije u Železničkom parku u Novom Sadu održava se jedan od najboljih rokenrol festivala u Novom Sadu. Ove godine posetioce BLOKSTOK festivala po prvi put očekuje dvodnevna žurka u parku 1. i 2. jula, a konačno su poznate i satnice nastupa… »
Vesti dana »
Teheran najavio paklenu osvetu zbog udara na Bejrut! "Liban je naš život, pregažena je crvena linija, nećemo tolerisati Izrael"
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Putin čestitao rođendan Trampu, nazvao ga briljantnom osobom i političarem
Radio sto plus pre 1 satjoš 42 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 12 satijoš 5 povezanih
Nevreme pogodilo Srbiju: Jak pljusak praćen grmljavinom i vetrom u Beogradu, izbili manji požari u Bačkoj.
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 117 povezanih
Tužilaštvo u Prištini otkrilo zbog čega je tzv. kosovska policija uhapsila petoricu Srba iz Štrpca i Gnjilana (video)
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih