Повезане вести
Ђоковић: Како Сандгрен може да игра у Њујорку, а ја не
Политика 28.06.2022
Ако је невакцинисаним играчима забрањено да учествују на том турниру, онда би то правило требало да важи за свакога. Не видим у чему је медицинска логика да он може да игра јер је држављанин САД, каже Новак. ЛОНДОН - Најбољи… »
Новак Ђоковић "на фору" улази у Америку? "Када би ме пустили, после два дана би ме нашли..."
Вечерње новости 28.06.2022
ПОЛИТИКА ће по ко зна који пут умешати прсте у спорт, а Новак Ђоковић ће поново извући "дебљи крај". Како ствари стоје УС опен биће ускраћен за учешће најбољег српског тенисера и икону "белог спорта". ФОТО: Тањуг/АП У медијима… »
"Пуштају га да игра само зато што је американац": Новак Ђоковић загрмео, не види логику у понашању Ју-Ес опена
ПОЛИТИКА ће по ко зна који пут умешати прсте у спорт, а Новак Ђоковић ће поново извући "дебљи крај". Како ствари стоје УС опен биће ускраћен за учешће најбољег српског тенисера и икону "белог спорта". ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо… »
Новак о УСО: Сандгрен може, ја не – где је ту логика?
Спорт клуб 28.06.2022
У разговору са српским медијима, Новак Ђоковић истакао је да не види медицинску логику у томе да он не може као невакцинисан да игра на УС опену, а да Тенис Сандгрен на пример може. Моје схватање правила које тренутно важе у САД… »
Новак не разуме одлуку УС опена - како је то медицински логично!? Србин збуњен: Невакцинисани Американац може, а ја не?
Мондо 28.06.2022
Новак Ђоковић је на Вимблдону поново причао о вакцинацији и правилу због ког не може да игра на УС опену... Новак Ђоковић је на Вимблдону поново причао о вакцинацији и правилу због ког не може да игра на УС опену... Новак Ђоковић… »
Вимблдон, па катастрофа? Новак Ђоковић, сценарио кога се сви плашимо
СРПСКИ тенисер Новак Ђоковић могао би да се нађе у великом проблему по завршетку Вимблдона. ФОТО: АП Тренутно трећем рекету света прети дуга пауза од чак 11 месеци без гренд слем турнира, ако се ситуација не промени. Новак… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 8 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 4 сатијош 29 повезаних