Povezane vesti

Laž je da joj je moj muž pretio! Didi žestoko odgovorila Jovani Jeremić na optužbe - "Trebalo je da se dobro informiše"

Laž je da joj je moj muž pretio! Didi žestoko odgovorila Jovani Jeremić na optužbe - "Trebalo je da se dobro informiše"

Mondo 28.06.2022
Jovana Jeremić ispričala je kako joj je muž pevačice Dijane Didi Janković svojevremeno navodno pretio. Jovana Jeremić ispričala je kako joj je muž pevačice Dijane Didi Janković svojevremeno navodno pretio. Kako je ispričala voditeljka Pink… »
Didi žestoko odgovorila Jovani! Dijana: Laže da joj je moj muž pretio, sačuvaj bože i sakloni! Rat do uništenja

Didi žestoko odgovorila Jovani! Dijana: Laže da joj je moj muž pretio, sačuvaj bože i sakloni! Rat do uništenja

Kurir 28.06.2022
Dijana Rokvić žestoko je odgovorila Jovani Jeremić na optužbe da je njen muž Daniel Rokvić pretio. Svetska zvezda tvrdi da njen životni saputnik na tako nešto nikad ne bi bio spreman i da ovakvim izjavama voditeljka narušava njegov ugled u svetu… »
Cenim Dijanu, a njenog muža ne jer mi je pretio! Jovana Jeremić: Bogataši su se iživljavali na meni! Iznela detalje

Cenim Dijanu, a njenog muža ne jer mi je pretio! Jovana Jeremić: Bogataši su se iživljavali na meni! Iznela detalje

Kurir 28.06.2022
Voditeljka Jovana Jeremić pojavila se na jednom događaju i otkrila koji muž pevačice joj je pretio. Naime, poznata voditeljka govorila je o brojnim temama, a dotakla se i sukoba nje i Dijane Janković, za koju ima samo reči hvale, dok u slučaju… »

Vesti dana »