Повезане вести

Силована ћерка Алека Болдвина! Све признала на друштвеним мрежама - "Била сам без свести! То је знала само једна особа"

Силована ћерка Алека Болдвина! Све признала на друштвеним мрежама - "Била сам без свести! То је знала само једна особа"

Мондо 28.06.2022
Ћерка славног глумца Алека Болдвина признала је путем снимка који је објавила на друштвеним мрежама да је као тинејџерка силована. Ћерка славног глумца Алека Болдвина признала је путем снимка који је објавила на друштвеним… »
Ћерка Алека Болдвина признала: Силована сам кад сам била тинејџерка ВИДЕО

Ћерка Алека Болдвина признала: Силована сам кад сам била тинејџерка ВИДЕО

Нова 28.06.2022
Ајрленд је признала и да је једном приликом абортирала и пружила подршку свим женама и њиховим правима. Ајрленд Болдвин, ћерка глумца Алека Болдвина и глумице Ким Бесинџер, запрепастила је све када је на ТикТоку признала да је… »
Силовали су ме кад сам Била тинејџерка! Ћерка Алека Болдвина изнела детаље шокантне прошлости: То ми је променило ток живота!…

Силовали су ме кад сам Била тинејџерка! Ћерка Алека Болдвина изнела детаље шокантне прошлости: То ми је променило ток живота!…

Курир 28.06.2022
Нећу данас у детаље да испричам шта се догодило, али била сам силована кад сам била тинејџерка и била сам потпуно без свести када се то догодило. То је променило ток мог живота, признала је ћерка Алека Болдвина (64) коју је… »

Вести дана »