Povezane vesti
Vučević: Prava je sreća što srpskim državnim brodom upravlja čovek kome je interes Srbije iznad svega
Kurir 28.06.2022
Naš narod je verovao da se na Vidovdan može videti budućnost, i ja je ispred sebe vidim - na ovaj veliki dan, prisustvujem svečanoj ceremoniji dodele vidovdanskih odlikovanja i stupanju na dužnost predsednika Republike u drugom mandatu. Aleksandar Vučić… »
"Vučić ponosito brani boje naše zemlje" Vučević: Srbija zna svoju prošlost i mudro bira svoju budućnost! (foto)
Srbija danas 28.06.2022
Vučević se oglasio na Instagramu. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je danas svečanoj ceremoniji dodele vidovdanskih nagrada u Palati Srbija. - Naš narod je verovao da se na Vidovdan može videti budućnost, i ja je ispred sebe vidim – na… »
Vučević čestitao predsedniku drugi mandat: Aleksandar Vučić ponosito brani boje naše zemlje
RTV 28.06.2022
BEOGRAD - Svečanosti povodom dodele Vidovdanskih odlikovanja i stupanja na dužnost predsednika Republike u drugom mandatu prisustvovao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Naš narod je verovao da se na Vidovdan može videti budućnost, i ja je ispred… »
Vesti dana »
"Spremni za sve što odluči Vrhovni komandant" Za Trampov naredni korak u ratu s Iranom još hiljade američkih vojnika, Pentagon traži 200 milijardi dolara (foto)
Kurir pre 13 minutajoš 200 povezanih
Zvezda bez bitnog igrača otputovala na megdan Panatinaikosu
Sportske.net pre 23 minutajoš 28 povezanih
Fond PIO: Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane
Mađarska sprečila nove evropske sankcije Rusiji i kredit Kijevu
Vesti online pre 43 minutajoš 20 povezanih