Повезане вести
Серена Вилијамс: Мотивисана сам да играм на Ју-Ес опену
Политика 29.06.2022
ЛОНДОН- Повратак тенису после годину дана паузе није резултатски добро прошао за америчку тенисерку Серену Вилијамс, која је синоћ испала у првом колу Вимлбдона од Францускиње Хармони Тан (5:7, 6:1, 6:7). Међутим, Американка је… »
Серена о Вимблдону: "Не знам да ли ми је последњи..."
Спортске.нет 29.06.2022
Америчка тенисерка Серена Вилијамс рекла је да није сигурна да ли ће поново играти на Вимблдону, али је оценила да је пораз у првом колу овогодишњег турнира додатни мотив за будуће гренд слемове. Вилијамс је у досадашњој… »
Противница се уплашила Серене, па је „испрашила“: Американка сада има нови план
Нова 29.06.2022
Серена се није добро провела. Повратак тенису после годину дана паузе није резултатски добро прошао за америчку тенисерку Серену Вилијамс, која је испала у првом колу Вимлбдона од Францускиње Хармони Тан (5:7, 6:1, 6:7)… »
Серена Вилијамс заиграла после 364 дана и изгубила: Дала сам све
Н1 Инфо 29.06.2022
Легендарна америчка тенисерка Серена Вилијамс у уторак је у првом колу Вимблдона одиграла први професионални меч после 364 дана, али је у неизвесном дуелу изгубила од 115. играчице света Хармони Тан. После дуела није крила… »
Серена: У неком тренутку морате да се помирите…
Спорт клуб 29.06.2022
Легендарна америчка тенисерка Серена Вилијамс у уторак је у првом колу Вимблдона одиграла први професионални меч после 364 дана, али је у неизвесном дуелу изгубила од 115. играчице света Хармони Тан. После дуела није крила… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Несрећа на: Ауто-путу код Бубањ потока Возач пробио банкину и слетео с пута, саобраћај отежан (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана