Povezane vesti

Serena Vilijams: Motivisana sam da igram na Ju-Es openu

Serena Vilijams: Motivisana sam da igram na Ju-Es openu

Politika 29.06.2022
LONDON- Povratak tenisu posle godinu dana pauze nije rezultatski dobro prošao za američku teniserku Serenu Vilijams, koja je sinoć ispala u prvom kolu Vimlbdona od Francuskinje Harmoni Tan (5:7, 6:1, 6:7). Međutim, Amerikanka je poručila da je spremna da… »
Serena o Vimbldonu: "Ne znam da li mi je poslednji..."

Serena o Vimbldonu: "Ne znam da li mi je poslednji..."

Sportske.net 29.06.2022
Američka teniserka Serena Vilijams rekla je da nije sigurna da li će ponovo igrati na Vimbldonu, ali je ocenila da je poraz u prvom kolu ovogodišnjeg turnira dodatni motiv za buduće grend slemove. Vilijams je u dosadašnjoj karijeri osvojila 23 grend slem… »
Protivnica se uplašila Serene, pa je „isprašila“: Amerikanka sada ima novi plan

Protivnica se uplašila Serene, pa je „isprašila“: Amerikanka sada ima novi plan

Nova 29.06.2022
Serena se nije dobro provela. Povratak tenisu posle godinu dana pauze nije rezultatski dobro prošao za američku teniserku Serenu Vilijams, koja je ispala u prvom kolu Vimlbdona od Francuskinje Harmoni Tan (5:7, 6:1, 6:7). Međutim, Amerikanka je poručila… »
Serena Vilijams zaigrala posle 364 dana i izgubila: Dala sam sve

Serena Vilijams zaigrala posle 364 dana i izgubila: Dala sam sve

N1 Info 29.06.2022
Legendarna američka teniserka Serena Vilijams u utorak je u prvom kolu Vimbldona odigrala prvi profesionalni meč posle 364 dana, ali je u neizvesnom duelu izgubila od 115. igračice sveta Harmoni Tan. Posle duela nije krila razočaranje, ali nije ni… »
Serena: U nekom trenutku morate da se pomirite…

Serena: U nekom trenutku morate da se pomirite…

Sport klub 29.06.2022
Legendarna američka teniserka Serena Vilijams u utorak je u prvom kolu Vimbldona odigrala prvi profesionalni meč posle 364 dana, ali je u neizvesnom duelu izgubila od 115. igračice sveta Harmoni Tan. Posle duela nije krila razočaranje, ali nije ni… »

Vesti dana »

Autobus sa srpskim turistima sleteo sa puta u Bugarskoj

Autobus sa srpskim turistima sleteo sa puta u Bugarskoj

Naslovi.ai pre 3 satajoš 33 povezane
Angelina bez medalje, bronza za Mariju Vuković

Angelina bez medalje, bronza za Mariju Vuković

Sport klub pre 39 minutajoš 44 povezane
Đoković eliminisan na startu Sinsinatija

Đoković eliminisan na startu Sinsinatija

Sport klub pre 53 minutajoš 50 povezanih