Povezane vesti

Zorannah priznala: Privlače me nedostupni muškarci

Zorannah priznala: Privlače me nedostupni muškarci

Nova 29.06.2022
Jutjuberka čuva svoju privatnost za sebe, ali je sada otkrila neke detalje o svom ljubavnom životu. Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, izbegava da priča o svojim partnerima. Iako su je mediji povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, uglavnom… »
"Nije mogla to da radi tati, pa je prešla na mene" Zorannah nikad iskrenije o preminulim roditeljima, iznela najveću intimu o…

"Nije mogla to da radi tati, pa je prešla na mene" Zorannah nikad iskrenije o preminulim roditeljima, iznela najveću intimu o…

Blic 29.06.2022
Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah progovorila o emotivnom životu. Zoranna izbegava da priča o svojim partnerima. Iako su je mediji povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, uglavnom sportistima, jutjuberka je sada otvorila dušu i priznala… »
Privlače me mlađi muškarci: Zorannah rekla da se fudbaleri lepe za nju, pa priznala - "Nikada nisam bila zaljubljena"

Privlače me mlađi muškarci: Zorannah rekla da se fudbaleri lepe za nju, pa priznala - "Nikada nisam bila zaljubljena"

Mondo 29.06.2022
Modna blogerka otkrila da je volela partnere, ali da nikada nije osetila "leptiriće u stomaku" Modna blogerka otkrila da je volela partnere, ali da nikada nije osetila "leptiriće u stomaku" Modna blogerka Zorana Jovanović prethodnih godina je u… »

Vesti dana »