Povezane vesti
Tamara Skrozza: Mi smo robovi države, nisam sigurna da ćemo za života uspeti da normalizujemo svakodnevnicu
Danas 29.06.2022
Novinarka Tamara Skroza kaže da u Srbiji živimo mešavinu „Dana mrmota“ i „1984“ Džordža Orvela. „Mi ne da ne živimo trenutno normalno, već nisam sigurna da ćemo za našeg života uspeti da normalizujemo našu svakodnevnicu“, ocenjuje ona i dodaje da je ovde… »
Skroza: Živimo mešavinu dana mrmota i Orvelove 1984
N1 Info 29.06.2022
Novinarka Tamara Skroza kaže da u Srbiji živimo mešavinu dana mrmota i 1984 Džordža Orvela. "Mi ne da ne živimo trenutno normalno, već nisam sigurna da ćemo za našeg života uspeti da normalizujemo našu svakodnevnicu", ocenjuje ona i dodaje da je ovde… »
Vesti dana »

Koliko su zaista poskupeli stanovi u Srbiji? Najveći skok cena je u ovim delovima zemlje, a evo gde su najskuplji kvadrati
Dnevnik pre 3 satajoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 51 minutajoš 13 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 4 satijoš 36 povezanih

Tramp potvrdio: Specijalni izaslanik SAD stiže u Rusiju uoči roka za okončanje rata
Nova pre 10 satijoš 25 povezanih

Obeležavanje Oluje u Zagrebu: Aktivisti podsetili na zločine, veterani odgovorili optužbama i muzikom
Insajder pre 4 satijoš 22 povezane