Povezane vesti
Tamara Skrozza: Mi smo robovi države, nisam sigurna da ćemo za života uspeti da normalizujemo svakodnevnicu
Danas 29.06.2022
Novinarka Tamara Skroza kaže da u Srbiji živimo mešavinu „Dana mrmota“ i „1984“ Džordža Orvela. „Mi ne da ne živimo trenutno normalno, već nisam sigurna da ćemo za našeg života uspeti da normalizujemo našu svakodnevnicu“, ocenjuje ona i dodaje da je ovde… »
Skroza: Živimo mešavinu dana mrmota i Orvelove 1984
N1 Info 29.06.2022
Novinarka Tamara Skroza kaže da u Srbiji živimo mešavinu dana mrmota i 1984 Džordža Orvela. "Mi ne da ne živimo trenutno normalno, već nisam sigurna da ćemo za našeg života uspeti da normalizujemo našu svakodnevnicu", ocenjuje ona i dodaje da je ovde… »
Vesti dana »

Dimna bomba u skupštini Zaječara: Glasalo se uz obezbeđenje, došlo do guranja u sali i ispred nje: Kordon policije ispred zgrade (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 26 povezanih

Vadeful traži jaču podršku Evrope Kijevu: "Nisu sve zemlje ispunile obećanja data Ukrajini"
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

Uživo Ukrajina gubi grad za gradom Rusi izveli masivan vazdušni napad na Harkov, snimci su jezivi
Alo pre 49 minutajoš 62 povezane

Napadnuti brodovi koji prevoze humanitarnu pomoć za Gazu; Italija osudila napad na flotilu, šalje mornaricu u pomoć
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih